AK Partili Yıldırım'dan CHP'li Yiğit'e sert yanıt!

AK Partili Yıldırım'dan CHP'li Yiğit'e sert yanıt!

"Bu açıklamaların, hiç de masumane olmayan bir niyet beyanı olduğunu da görüyoruz."

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, geçtiğimiz gün Kayseri'de bir açıklama yapan ve açıklamasında "Gerekirse de İzmir ayrılsın yani biz istemeyiz, bu şartlarda bunlarla yaşamayı. Biz Avrupalı olmaya çalışıyoruz" sözlerini kullanan CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit'e sert tepki verdi. "Bu açıklamaların, hiç de masumane olmayan bir niyet beyanı olduğunu da görüyoruz" diyen Yıldırım, açıklamasında şunları söyledi:

CHP'li 2 Vekil; Ali Yiğit, "İzmir Türkiye'den ayrılsın AB'ye bağlansın" diyor.

Aykut Erdoğdu, "Devlete karşı örgütlenelim" çağrısı yapıyor.

Biri "manda" heveslisi, diğeri "özyönetim"ci bu sözde vekilleri, İzmirli hemşehrilerimizin ve milletimizin vicdanına havale ediyoruz.

Ancak, bu açıklamaların, hiç de masumane olmayan bir niyet beyanı olduğunu da görüyoruz.

CHP'li bir kesimin uzun süredir HDP/PKK çizgisinde siyaset yaptığının, FETÖ'nün değirmenine su taşıdığının farkındayız.

Aylar önce bunu gördük ve başta Konak Belediye Başkanı olmak üzere, marjinal çevrelere "yeşil ışık yakan" CHP'li siyasileri uyardık.

İşe alımlarda "terör seviciliği yapmayın", eylem ve söylemlerinizle hainleri sevindirmeyin. Bölücülerin değil devletin yanında olun dedik.

Hatırlayalım; İzmir'de, şehrin kalbinde, "altyapı çalışmaları" adı altında HDP/PKK ile eş zamanlı açılan hendekler günlerce kapatılmadı.

Güzelyalı'da, Göztepe'de İzmirlilere aylarca işkence çektirildi. Vatandaş sokağına, evine giremedi. Kapısını, penceresini açamadı.

O gün "bu durumun normal olmadığını" söyledik. Tespitlerimizin haklılığını bugün CHP'li 2 vekilin açıklamaları sonrası daha iyi anlıyoruz.

Fakat, manda ve himayecilerin, bölücü ve ayrılıkçıların torunları şunu iyi bilsin ki bu topraklar dedelerimizin kanlarıyla vatan yapıldı.

Girmek istedikleri AB zaten bütün "vatan hainlerine" kucak açmış durumda. "Can"ları gibi gidip sığınmaları, el etek öpmeleri yeterli.

Ancak, bu vatanın bir karış toprağını bölmeye, tek bir çakıl taşını taşımaya kalkarsanız, sonunuz İzmir'den denize dökülmek olur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi, bunu yapmak için muhtaç olduğumuz kudret, "damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.