Ak Partili Yıldırım’dan Sokak Hayvanları İçin Anlamlı Kampanya

Ak Partili Yıldırım’dan Sokak Hayvanları İçin Anlamlı Kampanya

“Bir Tas Su da Sen Ver”

Kimi pazarlara gidiyor. Kimi esnafı geziyor. Seçimlere sayılı günler kala milletvekili adayları kendini pek çok etkinlikle anlatmaya gayret ederken; AK Parti Temel Yıldırım’dan oldukça anlamlı bir kampanya geldi. Yıldırım sokak hayvanları için Konak’ta Kemeraltı esnafına su ve yemek kabı dağıttı.

d6c5060f-3f5f-41df-8e57-da17a3e30c53.jpg
 
RAMAZAN AYI EMPATİ İÇİN FIRSAT 

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Temel Yıldırım 24 Haziran seçimlerinin belki de en anlamlı kampanyalarından birine start verdi. Konak’ta Kemeraltı’nda esnafa sokak hayvanları için su ve yemek kabı dağıtan Yıldırım, “Yaz mevsimindeyiz. Hava sıcaklıkları bazı günlerde 40 dereceye kadar çıkıyor.  Su ve yemek sıkıntısı çeken sokak hayvanları perişan. Biz Ramazan günlerinde susuzluğun ve açlığın ne demek olduğunu hepimiz kısıtlı da olsa yaşıyoruz. Onlar bizim sahurdan iftara kadar yaşadıklarımızı günlerce yaşıyor. Ancak unutmayalım ki onların dili yok” dedi. 

2b87a919-8b09-48c7-8d97-fbbae5be11f9.jpg

CAN DOSTLARIMIZ SUSUZLUKTAN ÖLMESİN 

Hayvanları sevmeyen insanları da sevemez diye konuşan Yıldırım, kuşlar ve sokak hayvanları konusunda İzmirlileri daha duyarlı olmaya çağırdı. Temel Yıldırım, “Bir kaba biraz su ve yiyecek koyup kapımızın, işyerimizin, penceremizin önüne koyalım. Bu aşırı sıcak günlerde “can dostlarımız” hayvanların açlık ve susuzluktan ölmesine seyirci kalmayalım. Bu bir insanlık görevidir” diye konuştu.

BELEDİYELER DUYARSIZ 

İzmir’de CHP’li yerel yönetimlerin insana hizmet vermediği gibi sokak hayvanlarını da düşünmediğini sözlerine ekleyen Yıldırım, “Bir farkındalık oluşturarak bu eksiği toplum olarak bizler karşılayacağız” dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.