AK Partili Yılmaz, "Gaziemir sağlıkta devrimi görecek"

AK Partili Yılmaz, "Gaziemir sağlıkta devrimi görecek"

Dünyanın en büyük zenginliğinin beden sağılığı olduğunu vurgulayan Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz kazandıracakları sağlık kuruluşlarıyla ilçe halkının sağlıklı bir ömür süreceğini ifade etti.

Hasta olmayanının sağlığın değerini bilemediğini vurgulayan Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz, İlçe halkının sağlıklı bir ömür sürmesi için önemli projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Yılmaz, “Sağlık sorunları kapımızı bir gece ansızın  çalmıyor. Bir öncü, bir erken dönem var. İşte bu nedenle sağlıklı halden hastalıklı duruma geçene kadarki “gri alan”ı iyi değerlendirmek gerekiyor. Erken teşhis, hastanın da doktorun da işini kolaylaştırıyor. Çoğu zaman hayat  kurtarıyor. Kanserden ülsere, koroner kalp hastalığından kemik erimesine, MS’den diyabete, böbrek yetmezliğinden hepatite yüzlerce hastalıkta erken teşhis müthiş işe yarıyor”dedi.

nazmi-yilmaz-02.jpg

SAĞLIK KURULUŞLARI VE KAPASİTELERİNİ ATTIRACAĞIZ

Gaziemir’de semt poliklinikleri kuracaklarını işlevlerini etkin ve yaygın yapacaklarını belirten Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz, “Halkımızın kolay ulaşabileceği semt poliklinikleri kurulacak. Sarnıç’ta 2 Nolu sağlık ocağının bulunduğu alana 6 branşta hizmet verecek teşhis ve tedavi merkezi yapılacak. Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi kapasitesinin 50 yataktan 150 yatağa çıkartılması için gereğini yapacağız. Hemşerilerimizin erken teşhisi de tedavisi de kısa sürede yapılacak. Dünyada en değerli zenginlik beden zenginliğidir. Bu zenginliği Gaziemirliler doya doya yaşayacaklar. Bu hizmetleri sadece Belediye Başkanı olan değil Sağlık Bakanlığı ile doğru iletişim kuran kişi ilçemize getirir”şeklinde konuştu. 

Başkan adayı Yılmaz, Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Hastane Başhekimi Doğan Yıldırım’ın da katıldığı programda pasta kesen Başkan adayı Yılmaz, çalışan personele de karanfil dağıttı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.