AK Partili Günaydın, mahalle ziyaretlerine ara verdi!

AK Partili Günaydın, mahalle ziyaretlerine ara verdi!

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı adayı Selman Günaydın, korona virüs salgını yüzünden mahalle ziyaretlerine ara verdiklerini açıkladı.

Medya Ege- AK Partili Günaydın, 28 Mart tarihinde yapılacak olan AK Parti Torbalı 7. Olağan İlçe Kongresi öncesi korona virüs salgını yüzünden mahalle ziyaretlerine ara verdiklerini belirtti. Tüm dünyayı etkileyen salgın yüzünden kapalı alanda ve kalabalıklarda bulunulmaması uyarıları yapılırken 28 Mart tarihinde yapılacak olan AK Parti Torbalı 7. Olağan İlçe Kongresi öncesi AK Partili Günaydın, Torbalı'da ziyaret etmeyi amaçladıkları 60 mahallenin 24'üne gidebildiklerini geriye kalan 36 mahalleye ise gidemeyeceklerini belirtti. 

----003.jpg

AK Partili Günaydın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında şunları belirtti;

"Değerli dava ve yol arkadaşlarım, Genel Merkezimizin yaptığı istişare ve değerlendirmelerin neticesinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in tensipleriyle, 28 Mart tarihinde yapılacak AK Parti Torbalı 7. Olağan İlçe Kongresi'nde ilçe başkan adayı olma vazifesi şahsıma tevdi edildikten hemen sonra kolları sıvayarak sahaya indik. 

Bu kapsamda Torbalı'mızın 60 mahallesine tek tek gitme sözü vermiş, bugüne kadar 24 mahallemize de giderek hem delegelerimizle hem de kıymetli hemşehrilerimizle kucaklaşma imkanı bulmuştuk. 

Ahmetli, Bozköy, Çakırbeyli, Çamlıca, Çapak, Dağtekke, Düverlik, Helvacı, Kırbaş, Ormanköy, Ortaköy, Özbey, Pamukyazı, Sağlık, Saipler, Subaşı, Yeniköy, Karakızlar, Karakuyu, Gazi Mustafa Kemal, 19 Mayıs, Karaot, Dağkızılca ve Dirmil Mahallerimizi ziyaret ettik. Bu mahallelerimizde delegelerimizle istişarelerde bulunduk, 28 Mart'ta yapılacak kongremiz öncesindeki tavsiyelerini dinledik. 

Ziyaretlerimize hız kesmeden devam etmek, söz verdiğimiz gibi 60 mahallemizin hepsine gitmek niyetindeydik.  Ancak sizler de takdir edersiniz ki, Küresel Koronavirüs salgınına karşı alınan ulusal tedbirler hepimiz için bağlayıcıdır. Bu tedbirlerle Türkiye'nin risklere karşı güven düzeyi daha da artacaktır. Tedbirleri sıkı tutmalıyız. Sağlık Bakanlığımızın bugüne kadar yürüttüğü oldukça başarılı sürece hepimiz katkı koymalıyız. 

Okullar tatil edildi, toplu gösteri, konser ve organizasyonlar tehir edildi, hep birlikte bir mücadele veriyoruz. Önümüzdeki birkaç hafta son derece önemli. Bu dönemde virüsten korunma kurallarını çok sıkı bir şekilde uygulamak zorundayız. Bunu yaparsak tablo değişecektir. 

Bu sebepten dolayı bizler de üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Henüz gidemediğimiz 36 mahallemize olan ziyaretlerimizi ertelediğimizi belirtmek istiyorum. Buradaki delegelerimizle olan istişarelerimizi telefon vasıtasıyla yapacağız. Bugünden itibaren gidemediğimiz 36 mahallemizdeki delegelerimizi tek tek arayacak, tavsiyelerini alacağım. İnşallah bu süreç sona erip virüs tehlikesi ortadan kalktığında çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz, hiç şüpheniz olmasın. 

28 Mart'ta yapılacağını açıkladığımız kongremizle ilgili henüz bir tehir durumu yok. Planlanan tarihte bir değişiklik söz konusu olursa, bunu da partimiz hem bizlere hem de sizlere duyuracaktır. Bu vesileyle herkese selamlarımı ve hürmetlerimi gönderiyor, devletimizin etkin bir şekilde sürdürdüğü mücadelenin hepimizin gayretleriyle başarıya ulaşacağına inancımın tam olduğunu belirtmek istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.