AK Parti'yi yasa boğan kaza!

AK Parti'yi yasa boğan kaza!

AK Parti Bornova İlçe Teşkilatından daha önceki dönemlerde görev yapan Arzu Asya Ören, eşi ve çocuğuyla birlikte trafik kazası geçirdi.

 

AK Parti Bornova İlçe Teşkilatından daha önceki dönemlerde görev yapan Arzu Asya Ören, eşi ve çocuğuyla birlikte trafik kazası geçirdi. Kaza da, Asya'nın kızı Rana hayatını kaybederken, kendisi ve eşi ağır yaralı olarak tedavi altına alındı.

40931005_1160831200737715_8822636298054402048_n.jpg

AK Parti Bornova İlçe Teşkilatında geçtiğimiz dönemlerde görev alan Arzu Asya Ören, eşi Ahmet Ören ve kızı 12 yaşındaki Rana Ören ile birlikte, memleketleri Tokat’a yola çıktılar. Bayram sonrası yeni aldıkları arabayla, yıllık izne çıkınca, aileleriyle birlikte tatili geçirmek için yola çıkan Ören ailesi, Eskişehir’e geldiklerinde trafik kazasına karıştılar.

Ankara’ya az bir yol kaldığında trafik kazası geçiren Ören ailesinden küçük Rana Ören, kaza yerinde hayatını kaybederken, annesi Arzu Asya Ören ve eşi Ahmet Ören ise ağır yaralı olarak Eskişehir’de hastanede tedavi altına alındılar. Yoğun bakımda olan Arzu Asya Ören’in bilincinin açık olduğu, eşi Ahmet Ören’in ise yoğun bakımdan çıktığı ve serviste tedavisine devam edildiği öğrenildi.

AK Parti İzmir teşkilatı tarafından sevilen kişi olan Asya Rana Ören'in ailecek yaşadığı kaza ve sonrasında küçük kızlarını kaybetmesi, parti teşkilatını yasa boğdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.