Akademilk Yeni Nesil Anaokulu'ndan 8 Mart'a özel film tadında video!

Akademilk Yeni Nesil Anaokulu'ndan 8 Mart'a özel film tadında video!

Akademilk Yeni Nesil Anaokulu, her özel günde olduğu gibi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel film tadında video yayımladı.

Medya Ege- Alanında uzman ekiplerle çalışan Akademilk Yeni Nesil Anaokulu, Caria Production bünyesinde yönetmenliğini Ayberk Özsoy'un gerçekleştirdiği bir video yayımladı. Okulda Eğitim alan kız çocukları, videoda şimdinin çocukları geleceğin büyükleri olarak yer aldılar. 


Özel olarak tasarlanan bir mimariye sahip olan Akademilk Yeni Nesil Anaokulu, 8 farklı branştaki dersleriyle yetenek temelli disiplinlerarası eğitim veriyor.  Akademilk Yeni Nesil Anaokulu, 'Yeni nesil çocuklar yetiştirmek' vizyonuyla hareket ederken, çocukların, mutlu, özgüvenli, kendini tanıyan, yeteneklerini keşfeden, başarı doyumu yüksek, özgür bireyler olarak hayata devam etmelerini amaçlıyor. 

935a63ab-f6f4-4d00-b308-bfc66778a0b6.jpg

Çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitim alanında uzman doktor olan Akademilk Yeni Nesil Anaokulu Kurucu Müdürü Dr. Elif Kurşunlu, pek çok ilde öğretmenlere seminerler veriyor. Üniversitelerle işbirliği içinde proje yürüten Dr. Elif Kurşunlu, hayata geçirdiği Akademilk Yeni Nesil Anaokulu ile eğitim programını uygulamaya döküyor. Çocukların eğitim hayatlarına başarılı bir şekilde devam edebilmeleri için çalışmalar yaptıklarını belirten Dr. Elif Kurşunlu, " Alanında uzman bir ekiple çalışıyoruz çocuklarımızın kamera önünde olmasıyla kendilerinin özgüveni artıyor" dedi.

c6df0bef-ecbf-4ad7-8e07-86240936a2c9.jpg

Okulöncesi eğitim alanında uzun yıllar çalışan Gamze Yıldız, Akademilk Yeni Nesil Anaokulu Genel Koordinatörü olarak,okulun günlük rutinini, velilerle olan ilişkileri yönetiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.