Akdağ'da tarafını belli etti

Akdağ'da tarafını belli etti

Kılıçdaroğlu’na bir destek de CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’dan geldi….

CHP’de 24 Haziran seçimlerinin ardından başlayan ‘olağanüstü kurultay’ tartışmasında parti içinde art arda açıklamalar geliyor. Muhalifler önümüzdeki hafta içi imza sürecinin startını vereceklerini duyururken,  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na da destek açıklamaları sürüyor.

İzmir’de ise Kılıçdaroğlu’na destek verdiklerini açıklayan ilçe başkanlarına CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’da katıldı. İlçe örgütüne mesaj atan Akdağ, “Önümüzdeki yerel seçimlerde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde daha yüksek moral ve motivasyonla hazırlanmamız için mücadelemizi aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Akdağ’ın mesajı şu şekilde:

24 Haziran 2018 tarihinde ülkemizde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde partimiz adına katkı koyan, emek veren tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Kamuoyundaki kurultay tartışmalarının örgütün enerjisini olumsuz etkileyeceğini, bu tartışmaların parti içinde kalması gerektiğini, iktidara giden yolun yerelden geçtiğini düşünerek, önümüzdeki yerel seçimlerde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde daha yüksek moral ve motivasyonla hazırlanmamız için mücadelemizi aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Saygılarımla. Kasım Akdağ CHP Buca İlçe Başkanı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.