Akıllı saat kullanıcılarına müjde! Yenilendi...

Akıllı saat kullanıcılarına müjde! Yenilendi...

Google akıllı saatler için geliştirdiği Wear OS ( eski adıyla Android Wear ) işletim sisteminin tasarımını yenilediğini duyurdu. Daha kullanıcı dostu bir tasarım sunduğunu belirten şirket, Google Health ve Google Asistan’ı ön plana çıkarıyor.

Yeni görünümde parmağınızı yukarı doğru kaydırdığınızda tüm bildirimlerinizi görüntüleyebilirsunuz. Bunun yanı sıra akıllı yanıt özelliği sayesinde tek bir tıklama ile gelen mesajlara cevap yazmaya başlayabiliyorsunuz.
 

Google Wear OS tasarımı yenilendi!
 

Çok daha akıllı hala gelen Google Asistan otel rezervasyonları, uçuş programı veya hava durumu gibi bilgileri akıllı saatinizde kolayca görüntüleyebilmenizi sağlıyor. Örneğin, hava yağmurlu olacaksa şemsiye almanızı öneriyor.


Sağlık uygulaması daha kullanışlı hale gelirken, tasarımı yenilendi. Amerikan Kalp Derneği ve Dünya Sağlık Örgütü ile ortak çalışma yürüten Google, formda kalmanızı sağlayacak hedeflerin büyük titizlik içerisinde belirlendiğini açıkladı.

Dairesel tasarımın kullanılmaya devam edildiği işletim sisteminde, parmağınızı sağa sürüklediğinizde artık karşınıza Google Asistan geliyor. Yenilenen tasarımı kullanan ilk akıllı saatin ise Google’ın geliştirdiği Pixel Watch olması bekleniyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.