AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şahin, CHP İzmir'e sert çıktı

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şahin, CHP İzmir'e sert çıktı

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, CHP İzmir'e sert çıktı.

MEDYA EGE - AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, geçtiğimiz hafta sonu İzmir'de bir dizi açılış ve buluşma gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İl Başkanı Şenol Aslonoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de katılım gösterdiği etkinliklerle ilgili bir paylaşımda bulunun CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun paylaşımı üzerinden açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şahin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"1- Siz daha yenisiniz! Lakin, fotoğrafta arkamızda gördüğünüz yere de CHP'li Tunç Soyer, 'dönüşüm yapıyoruz' diye Genel Başkanınıza temel atma töreni düzenlemiş ve Bay Kemal'i kandırmıştı! 2.5 yıl sonra deprem ile ilgili bir temel attınız! Umarız Gazimir'deki gibi değildir!

fmk9uu0xeaa1wcw.jpg

2- 21 yıllık iktidarımızda, girdiğimiz her seçimde milletimizin desteğini aldık ve milletimiz için Türkiye'nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine yatırımlarımızla her alanda hizmet götürdük. Sizin gibi heykel sayma ihalesi değil, dev eserler ürettik.

3- Şenol Aslonoğlu, anlaşıldı ki siz de selefiniz gibi kuru laf ve gürültüden öteye geçemeyeceksiniz! Siz, İzmirli hemşehrilerimizi kandırmak için Genel Başkanınıza boş araziye kuru kuru beton döktürmekten imtina etmeyen içi boş belediyecilikten bir adım öteye gidemeyeceksiniz!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.