Akpınar'ın sitesi satışa çıkarıldı

Akpınar'ın sitesi satışa çıkarıldı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yine bir fiyaskoyla gündem de.

Geçtiğimiz hafta daha önceden açılmış tesisleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na açtırmak için yeniden açılış gerçekleştirmesiyle gündeme gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yine bir fiyaskoyla gündem de, seçim çalışmaları sırasında kendi adına edindiği internet sayfası domain’i satışa çıktı.

mdygaichsyn171002016++.jpg

Seçim zamanı alınan ve kullanımı sosyal medya hesaplarında devam edilen internet sayfası süresi dolduğu ve tekrar alınmadığı için başkası tarafından alınarak satışa çıkarıldı.

mdygaichsyn171002016++++++++.jpg

Öte yandan muhaliflerin ilgili siteyi alıp oradan yayın yapacakları ve Hüseyin Mutlu Akpınar’ın başarısızlıklarını kamuoyuna kendi adıyla aktararak algı yönetimi yapacakları alınan duyumlar arasında. Siteyi alan Sale Domain adlı firma, www.huseyinmutluakpinar.com adlı siteyi teklif usulü satışa çıkaracaklarını açıkladılar.

Yüksek meblalara satışa çıkan internet sayfası domain’nin satışta olduğunun farkında olmayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın internet sayfasının satışta olduğunu ne zaman fark edeceği ve tekrar almayı başarıp başaramayacağı merak konusu oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.