Akşener'den FETÖ açıklaması: "İfadeye çağırın her şeyi anlatayım!"

Akşener'den FETÖ açıklaması: "İfadeye çağırın her şeyi anlatayım!"

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şahsına açılan FETÖ soruşturmasının tekrar gündeme gelmesi için, "İfadeye çağırın anlatayım her şeyi, FETÖ'nün siyasi ayağı araştırılsın" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin 23 Haziran'da 800 bini aşkın bir oy farkıyla yeniden İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu için 'iş ehline verilmedi' açıklamalarına tepki gösteren Akşener, "Millet ehil olanı seçmedi' demek cunta kafasıdır" ifadelerini kullandı.

Akşener, kendisi için 2016'da açılan FETÖ soruşturmasının yeniden gündeme gelmesine, "Hodri meydan! Siyasi ayak kimmiş diye soruyoruz, siz 'ne ayak' diyorsunuz. Ben bu soruşturmayı Türkiye’de FETÖ ile mücadele denen o ortaoyunu perdesini yıkmak için kendime vesile olarak görüyorum. Tek bir şey istiyorum. Kaldırın gizlilik kararını beni ifadeye çağırın anlatayım her şeyi, araştırılsın FETÖ’nün siyasi ayağı. Kim kimin döşeğinde yatmış, konuşalım araştırılsın. Kimler turizm acentesi gibi uçak dolusu adamları bunların inine göndermiş konuşalım araştırılsın. Gece 'babam hocaefendi için namaza kalkıyor' diyen damat kimmiş konuşalım araştırılsın. Zamanında Meral Akşener’i dinlemediğiniz konuşalım araştırılsın. Hala siyaset yapan ortakların partilerinde çocuklarını FETÖ'nün adamlarına ABD’de okutup paralarını ödetenler kimmiş konuşalım araştırılsın. Yargıyı nasıl, hangi saiklerle FETÖ’ye teslim ettiniz konuşalım araştırılsın. Size 4 yaveri kim verdi 4'ü nasıl FETÖ’cü çıktı konuşalım araştırılsın. Yarın Osman Öcalan'a yaptığınız gibi TRT’yi Pensilvanya’ya göndermenizin önüne geçmek için konuşalım araştırılsın. Bu işten öyle kolay kaçamazsın Sayın Erdoğan. Anadaolu’da bir söz vardır. İti öldürene sürdürürler." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.