Akşener'den tehdite cevap: "Bekleriz birader, bekleriz"

Akşener'den tehdite cevap: "Bekleriz birader, bekleriz"

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Gaziantepsor Başkanı Hasan Şahin'in sözlerine çok sert tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kırıkkale'de konuştu. Gaziantepsor Başkanı Hasan Şahin'in sözlerine çok sert tepki gösteren Akşener, "Canımı alacakmış, bekleriz birader bekleriz" dedi. Akşener vatandaşın cebinde para olmadığını belirterek, "Her gittiğim yerde soruyorum, vatandaşın cebinde 10 TL, 5 TL, 2 TL var. Vatandaşın cebinde 2 TL oluyorsa bu ülkede düzen bozuk demektir" ifadelerini kullandı. Akşener, "Biz şu iddia ile geliyoruz" diyerek, " Demokrasi, adalet ve hukukun üstünlüğünü tesis edeceğiz" diye konuştu.

Meral Akşener'in açıklamaları şöyle:

Eğer ekonominin düzelmesini istiyorsak, kurumların özgür ve bağımsız görevlerini yapmasını sağlamamız gerekiyor. Merkez Bankası'nı vesayetten kurtararak görevini yapmasını sağlamamaız lazım. Biz şu iddia ile geliyoruz; demokrasi, adalet ve hukun üstünlüğünü tesis edeceğiz. İnsanların rahat nefes almasını sağlayacağız. 5 sene içerisinde Türkiye'yi tarım ürünleri kendine yeten ve ihraç eden ülke haline gelmesini sağlayacağız.

İŞSİZLİĞİN BU KADAR YOĞUN OLDUĞU ÜLKEDE NE HUZUR OLUR NE KALKINMA

İşsizliğin bu kadar yoğun olduğu bir ülkede ne huzur olur, ne kalkınma olur. Gençlere iş bulacağız. Bulana kadar gençlere 500'er lira maaş vereceğiz. Parayı nereden bulacaksınız diyorlar. Bakanların eşlerini, çocuklarını, kaynanalarını bindikleri arabalardan indireceğim. 3600 ek göstergeyi sağlamayı Allah bana nasip edecek inşallah. Bu kredi borçlarının içinde ödeyemediği borcu, kirası, çocuğunun masrafı var. Bunları bir kereye mahsus sileceğiz. Türkiye bir israf cenneti. İsrafı ortadan kaldıracağız.

SİYASETÇİNİN GÖREVİ VATANDAŞIN CEBİNDEKİ PARAYI BİLİP, ARTIRMAKTIR

Her gittiğim yerde soruyorum, vatandaşın cebinde 10 TL, 5 TL, 2 TL var. Vatandaşın cebinde 2 TL oluyorsa bu ülkede düzen bozuk demektir. Erdoğan, 'Sanane milletin cebindeki paradan' diyor. Hadi oradan be. Siyasetçinin görevi vatandaşın cebindeki parayı bilip, onu artırmaktır. Bir yüzükle yola çıkanların gemicik filoları varsa bu düzen değişmelidir. Çiftçiyi neden tarlaya küstürdünüz sorusuna, pahalıya üretiyor diyorlar. Senin çiftçin 6 TL'ye mazot kullanıyorsa elbette pahalıya üretir.

BU ÜLKE BÖYLE GİTMEZ

Sizi gidi içine FETÖ kaçanlar sizi. Hadi o zaman ver mahkemeye, tutuklat beni. Gaziantepspor Başkanı tehdit ediyor beni, canımı alacakmış. Bekleriz birader bekleriz. Cumhurbaşkanı adayına FETÖ'cülük iması yapıldığı ama kılın kıpırdatılmadığı bir Türkiye'de yaşıyoruz. Teröristler geçerken alkış tutan ben miydim? FETÖ terör örgütü liderine bitsin bu hasret, gel diyen ben miydim? Bu ülke böyle gitmez. Bu ülkede değişimi sağlayacaksınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.