Akşener'den Trump'a sert tepki! "Küstahlıktır!"

Akşener'den Trump'a sert tepki! "Küstahlıktır!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında ABD Başkanı Trump’ın açıklamalarına çok sert çıktı.

Akşener açıklamasında “Bugün bu tehditler karşısında tek bir partimiz vardır o da ‘Al Bayrak’ partisidir” ifadelerini kullandı.

Akşener'in açıklamaları şöyle:

"Dün ülkemizin muhatap kılındığı küstahlık, yaşadığımız tüm tartışmalarımızın geride bırakılmasını gerekli kıldı. ABD Başkanı Trump’ın dün yaptığı açıklama, devlet aklıyla bağdaşmayan bir küstahlıktır.

Türkiye'yi tehdit etmek rezalettir. Müteffiklik ağır bir yara almıştır. Birbirimizi en sert şekilde eleştireceğiz. Ama bgün tek bir parti vardır. O da al bayrak partisidir. 

Türkiye bu coğrafyaya yeni yerleşmedi devlet olmayı Harvard'da öğrenmedi. Buradan büyük devlet adamı İsmet İnönü’nün sözleriyle Trump’a sesleniyorum: Yarın yeni bir dünya kurulur, Türkiye de o dünyada yerini alır.Kaynak Yeniçağ: Akşener, grup toplantısında konuşuyor

Erdoğana çağrı yapıyorum. Buna en iyi cevap Fırat'ın doğusuna girmek terör koridorunu yarmaktır. Trump'ın sözlerini yüzüne vurmak zorundasınız. Biz askerimizin devletimizin yanındayız. Mehmetçiğimizin ayağına Allah taş değdirmesin.

(YEP) Soruyorum damat bey yeni ekonomi programın gençleri kurtaracak mı? 600 bin alzheimer hastasına maaşları nasıl yetecek ? Heryere saray yaptırınca herkesi de sarayda yaşıyor sanıyorsunuz. 

Üreten ürettiğinin karşılığını alan sokakta çarşıda pazarda devletine adaletine güven duyan; gelecek kaygısı olmazsızın mutlu, umutlu, güçlü bir Türkiye. Bunun temeli hukukun üstünlüğüdür. Hukukun üstünlüğü olmadığı yerde üstünlerin hukuku başlar. İllet de budur, zillet de budur. Her toplumun ayakta kalabilmesinin temel şartıdır. Hukukun üstünlüğü olmadığı yerde ne kimse üretir ne de kimse ürettiğinin karşılığını alabilir. Hukukun üstün olmadığı yerde terörist başı TRT'ye çıkar, şehit anasının bağrı yanar. İlk ele alınacak konu hukukun üstünlüğüdür.

Güçlü bir Türkiye elbette ki zengin bir Türkiye demektir. Şunu açıkça ifade etmemiz gerek Türkiye varlık içinde yokluk çekiyor. Çünkü Türkiye üretemiyor. Üretemediği için istihdam yaratamıyor, zenginleşemiyor, fakirlik artıyor. Bunun için her dört gençten biri işsiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.