AKŞENER'İN TALİMATI YERİNE GETİRİLDİ

AKŞENER'İN TALİMATI YERİNE GETİRİLDİ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve yönetim kurulu üyeleri köyleri karış karış gezmeye başladı.

Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatıyla köy, STK ve esnaf ziyaretlerine ağırlık veren İzmir İl teşkilatı tüm hızıyla bunu yerine getirmeye başladı.

Bu doğrultuda İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İl teşkilat başkanı Murat Çakar, İl STK İlişkilerinden sorumlu başkan yardımcısı
Fisun Örük ve İl yöneticilerinden oluşan heyet bugün Kemalpaşa İlçesi Sütçüler Mahallesinde , vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Kırkpınar ve bürokratları , vatandaşın dertlerini ve taleplerini yerinde dinledi.

Artan enerji ve gübre fiyatları, gıda enflasyonu ve işsizlik ana gündem maddelerini
oluşturduğunu söyleyen İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, vatandaşlarla yaptıkları birebir görüşmelerde, olası bir erken seçimle mevcut iktidarın görevinin sona ereceğinden umutlu olduklarını belirtti.

.jpg

Ana geçim kaynağı ineklerinden elde ettikleri süt ile evlerini geçindirmeye çalışan olan Kemalpaşa Sütçüler Köyü sakinlerinin, tarımsal girdi maliyetlerinin artışı nedeniyle elde edilen yem fiyatının da arttığını, ancak elde ettikleri sütün satışından kar edemedikleri gibi zarara uğradıklarını vurguladı.
Çeşitli STK, köy ve esnaf ziyaretlerine devam edeceklerini vurgulayan Kırkpınar, İyi Parti İl teşkilatı, vatandaşlara

umutlarını kaybetmemelerini, ekonominin ve adaletin yeniden inşa edileceği ve halkın refaha kavuşacağı günlerin başlangıcının çok yakın olduğunu söyledi.
Güven ortamı sağlanmadan siyaset yapılamayacağının açık olduğunu dile getiren İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, ''Tüm vatandaşların dertlerine çözüm olacak politikaların yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın '' dedi.
Bornova ilçesinin Eğridere köyünde 2019’da meydana gelen
heyelan ve takip eden 2020 yılında meydana gelen depremden etkilenen köyü, Çevre ve Şehircilik Bakanı dahil olmak üzere ziyaret eden çok olmasına rağmen, şimdiye kadar sorunların çözümüne ilişkin bir adım atılmadığını ,vatandaşın mağduriyetinin biran önce giderilmesini istedi.

aaaa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.