Alaçatı Alavya Otel'de Ot Festivali heyecanı başladı

Alaçatı Alavya Otel'de Ot Festivali heyecanı başladı

Kendine özgü tasarımı ve sıcaklığıyla dikkat çeken Alaçatı Alavya Otel, bu yıl 4-7 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Alaçatı Ot Festivali'ne özel olarak hazırlanan sürprizlerle misafirlerini ağırlayacak.

Ünlü modacı Özlem Süer ile olan özel bir işbirliğine imza atan Alavya Otel, bitkilerle şifalanmayı anlatan ‘Healer 19’ adlı elbiseyi de MITU Restoran girişinde festival boyunca sergileyecek.

Açıldığı ilk günden beri Alavya’nın misafirleri arasında yer alan moda tasarımcısı Özlem Süer, bu yıl içeriğinde sarmaşık otu, şevketi bostan, karabaş otu, ebe gümeci, arapsaçı, dağ kekiği bulunan özel tasarım elbiseyi konukların beğenisine sunacak. Tasarımındaki romantik, bohem ve natürel dokularıyla festival havasına ayrı bir renk katan elbise, Alavya'nın enerjisiyle artık her yıl festivale özel olarak tasarlanacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Özlem Süer: “Çekirdeğimize yaklaşabildiğimiz kadar biziz. Ruhumuza dokunabildiğimiz kadar deriniz. Hepimiz yerde ve gökte dolaşan bir su damlasının öyküsü gibi kalalım. Doğa sevgisini bu güzel elbiseyle yansıtmak için çalıştık. Bu süreçte Alavya her zaman sonsuz ilham kaynaklarımdan biri oldu’ dedi.

Alavya’nın Şefi Hüseyin Pancar'da festival boyunca misafirlere özel olarak taze otlarla hazırlanan lezzetler sunacak. İzmir’in sevilen ve herkesin müthiş bir övgü ile tasarımlarına hayran kaldığı, tüm doğallığıyla her ortama ayrı bir renk katan @marianincicekleri Instagram hesabıyla tanınan Maria Bulanalp, festival için çiçekleriyle hem Alavya’ya, hem de Özlem Suer’in tasarladığı bu özel sürprize ayrı bir hayat katacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.