Alanyolu'nda İçme Suyu Çalışmaları Başladı

Alanyolu'nda İçme Suyu Çalışmaları Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, etkili soğuk ve kar yağışına rağmen çalışmalarına ara vermiyor. 

Köprübaşı ilçesi Alanyolu Mahallesi’nde kanalizasyon hattı döşeme işlemlerinde sona yaklaşan MASKİ ekipleri, mahalledeki içme suyu hattı yenileme çalışmalarına da start verdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışına rağmen 17 ilçeye hizmet götürmeye devam ediyor. Vatandaşların altyapı konusunda mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını sürdüren MASKİ, Köprübaşı ilçesindeki hat döşeme işlemlerinde de ilerleme kaydetti. MASKİ ekipleri tarafından Alanyolu Mahallesi’nde gerçekleştirilen kanalizasyon hattı çalışmalarında sona yaklaşılırken, mahallenin içme suyu şebeke yenileme işleri de başladı. MASKİ, mahallenin 8 bin metrelik içme suyu hattını tamamen yenileyerek, vatandaşlara daha sağlıklı su ulaşmasını sağlıyor. Mahalledeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Alanyolu, uzun yıllar güvenle kullanabileceği kanalizasyon ve içme suyu hatlarına kavuşacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.