Alaturkaband grubundan neşeli video

Alaturkaband grubundan neşeli video

Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı öğretim görevlisi Engin Karadağ tarafından 2010 yılında kurulan ‘Alaturkaband’ grubu üyeleri evlerinde yaptıkları kayıtlarla neşeli bir müzik videosu hazırladı

Ege Üniversitesi (EÜ) devlet konservatuarı mezunu sanatçılarından olşuan Alaturkaband grubu, konservatuar öğretim görevlisi Engin Karadağ önderliğinde yine konservatuar öğretim görevlisi  hocalar Barış Doğan,Ergün Karadağ,Hakkı Balamir, Deniz Aygün TRT sanatçıları ve aralarında devlet sanatçısı Derya Derin’in de yer almakta. 

whatsapp-image-2020-05-29-at-13.43.11.jpeg

Alaturkaband,  Türk müziğinin geniş yelpazesi içinden seçtikleri birbirinden güzel eserlerle zirvede kalite anlayışıyla kulakların pasını siliyor.Müzikseverlere sanat ve eğlenceyi bir arada sunuyorlar. 

Yaşanan koronavirüs salgını sürecinde de Alaturkaband sanatçıları evlerinde yaptıkları kayıtlarla neşeli bir müzik videosu hazırlayarak sanatseverlerin moral değerlerini yükseltme amaçlı bir araya geldiler. Bayram sabahında müzikseverleri sosyal medyalarından  Yeşilçam’ın unutulmaz film müziklerinden kıpır kıpır bir şarkıyla “Sen bir yana bu dünya bir yana “ karşılayarak keyiflendirdiler. Bu zor süreçte ruhumuzu besleyen çalışmalarına devam ediyorlar.

whatsapp-image-2020-05-29-at-13.48.25.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum