Aleyna Tilki'nin annesi "Öğrenci Yurdu Müdürü"

Aleyna Tilki'nin annesi "Öğrenci Yurdu Müdürü"

1 AN TV’de yayınlanan 1 AN'DA MAGAZİN programında Cem Aydınlı ve köşe yazarı Oğuzhan Toracı, Aleyna Tilki ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Aleyna Tilki hakkında 16’lık bar şarkıcısı haberi yapıldıktan sonra işin çok tartışılmaya başlandığını belirten Oğuzhan Toracı, “Ben Aleyna Tilki’nin marjinal gece klüplerinde, içkili mekanlarda sahneye çıkmasına karşı çıktım. O yaştaki bir kızın psikolojik gelişimi için olumsuz örnekler içeriyor. Bunu söyledim diye Aleyna’nın şarkıcılık yapmasına karşıymışım gibi bir algı yaratıldı. Ben onun şarkıcılık yapmasına karşı deiğilim. Gitsin halk konserleri yapsın, kültür merkezlerinde çıksın. 18 yaşından küçük insanların müşteri olarak giremediği yerde 16 yaşındaki bir kız çocuğu sahneye çıkıyor” dedi.

Aleyna’yı biz korumaya çalışırken ve haklarını savunurken annesinin kız öğrenci yurdu müdürü olması bir başka durumu ortaya koyduğunu belirten Toracı, şunları söyledi: “Biz Aleyna’yı bu kadar eleştirdik ve haklı çıktık. Valilikler gerekli önlemleri aldı ve sahneye çıkması yasaklandı. Eğer hala sahneye çıkmaya devam ederse ceza almakla kalmayacak ve hatta devlet ailesinden bile alabilir. İşin enteresan tarafı Aleyna Tilki’nin annesi yurt müdürü. Bir çok çocuk annesine emanet ediliyor. Biz annesinin kendi çocuğuna olan yanlış yönlendirmesini günlerce eleştirdik. Eleştirdiğimiz için de kötü olduk. Umarım bir gün bu verdiğimiz mücadelede ne kadar haklı olduğumuz anlaşılır.”

İşte o sohbet anı….

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.