Ali Atalı: İlklere imza atmanın gururunu yaşıyoruz

Ali Atalı: İlklere imza atmanın gururunu yaşıyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen 14’üncü Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılan Atalı Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Atalı, "İlklere imza atmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Sektörün tüm paydaşlarının bir araya geldiği 14’üncü Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı'nda yenilenebilir enerji kaynakları yatırımcılarının yeni teknoloji sistemlerle tanışmalarına da aracı oldu. Ali Atalı, EİF’in kendileri için çok ufuk açıcı olduğunu belirterek yenilenebilir enerji kaynakları konusundaki yatırımlarının, artarak devam edeceğini ve bu konudaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti.

Son günlerde yenilenebilir enerji kaynaklarına yaptıkları yatırımlarla dikkat çeken Atalı Enerji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Atalı, 52 ülkeden yatırımcıların iştirak ettiği fuarda yenilenebilir enerji kaynakları konusunda yatırımlarının devam edeceğinin sinyalini verdi.

ali-atali.jpg

“İlklere İmza Atmanın Haklı Gururunu Yaşıyoruz”

Yeni ve farklı yatırımlar konusunda fuarın kendilerini heyecanlandırdığını söyleyen Atalı, dünyayı bekleyen en büyük sorunlardan biri olan enerji krizine karşı şimdiden önlem almaya başladıklarını vurguladı. Atalı, “Yenilikçi ve girişimci bir firma olan Atalı Enerji, Türkiye’de ilklere imza atmanın haklı gururunu yaşıyor. Dünyamızı bekleyen en önemli sorunlardan biri olabilecek enerji krizine karşı çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.