Ali Dereli'nin yeni single çıktı!

 Ali Dereli'nin yeni single çıktı!

Yemin dizisinin Zafer karakteri ile sevilen oyuncusu Ali Dereli   “HAK EDECEK MİSİN” isimli teklisi  ile dijital platformlarda yerini aldı. 

Ali Dereli, oyunculuğunun yanı sıra  müzikle olan  bağını hiç koparmadı. Aşk-ı Memnu, Arka Sokaklar, Küçük Kadınlar dizilerinde izleyicilere merhaba dedi.  Son dönemde reyting rekorları kıran Yemin dizisinde  “ Zafer” karakterini canlandırarak izleyenlerin büyük beğenisini alarak hayran kitlesini arttırdı.

Ali Dereli , ilk teklisi  Mum ile  müzik sektörüne güzel bir giriş yapmış ve  müzisyen kimliği ile adından söz ettirdi. Şimdi ikinci teklisi “HAK EDECEK MİSİN" isimli çalışmasıyla da tekrar sevenlerine merhaba diyor. Ali Dereli’nin Hak Edecek misin adlı çalışmasının sözleri  Oğuzhan Coşkun’a  müziği Tansel Doğanay’a aittir.  

photo-2021-01-22-12-08-55.jpg

Kayıtları,  Ont Music Network  Center’da  tamamlanan  şarkının düzenlemesi Tansel Doğanay tarafından yapıldı. Hak Edecek misin’in klibi  Raifcan Sözer ve Emre Doğan işbirliği ile eğlenceli bir hikaye ile kuguladı. Hak Edecek misin? 22 Ocak Cuma  günü tüm  dijital platformlarda yerini aldı.

photo-2021-01-22-12-08-55-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.