Antalya’da hortum faciası: 5 işçi hayatını kaybetti, 1 yaralı!

Antalya’da hortum faciası: 5 işçi hayatını kaybetti, 1 yaralı!

Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen şiddetli hortum, bir inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı iki konteyneri parçaladı. Faciada 5 işçi yaşamını yitirirken, 1 işçi yaralandı. Olay yerinde arama çalışmaları başlatıldı.

Olay, 26 Ekim gecesi Kepez ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki bir inşaat alanında meydana geldi. Bölgede aniden oluşan hortum, şantiyede işçilerin barındığı iki konteyneri savurarak parçaladı.İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre 2 işçi olay yerinde yaşamını yitirirken, hastaneye kaldırılan 3 işçi de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan bir işçinin tedavisinin sürdüğü bildirildi.

VALİ ŞAHİN OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Antalya Valisi Hulusi Şahin, olay yerine giderek ekiplerden bilgi aldı. Şantiyede meydana gelen hortumun iki konteyneri parçaladığını belirten Şahin, olayda 5 işçinin hayatını kaybettiğini, 1 işçinin ise yaralandığını açıkladı.Hortum nedeniyle inşaat alanındaki bir vincin de devrildiği, ancak vincin altında can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı belirtildi.Ekipler, enkaz alanında başka işçi bulunma ihtimaline karşı arama çalışmalarını sürdürürken, olayın meydana gelişine ilişkin inceleme başlatıldı.

2e7b3b9a-81cc-47ac-8a4a-0217a6bd0aec.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.