Aliağa Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirilecek

Aliağa Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirilecek

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirilecek Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı'nın gündeminde 9 madde yer alıyor.

Aliağa Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı, 1 Ağustos 2023 Salı günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirilecek toplantının gündeminde 9 madde yer alıyor.

Belediye Meclis Salonu’ndaki oturum 4 Temmuz 2023 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başlayacak. Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında; satın alma ve imar planı değişikliği gibi konular meclis üyelerince oylanacak. Komisyondan Gelen Raporlar kapsamında ise İmar ve Plan Bütçe Komisyonu’nda oy birliği ile kabul edilen; yapımı Yeni Mahalle’de devam eden Aliağa Belediyesi Spor ve Yaşam Merkezi’nde 250 metrekarelik alanın ‘kütüphane’ yapılması amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı’na 15 yıllık süreyle tahsis edilmesini içeren maddenin oylaması yapılacak.

2-aliaga-belediye-baskani-serkan-acar.jpg

ALİAĞA BELEDİYESİ WEBTV CANLI YAYINLAYACAK

Meclis toplantısı, Aliağa Belediyesi kurumsal internet sitesi www.aliaga.bel.tr ’den ve Aliağa Belediyesi webtv’nin www.youtube.com/aliagatv adresinden canlı olarak yayınlanacak. Aliağa Belediyesi webtv yayını saat 17.00’den itibaren başlayacak.

3-aliaga-belediye-meclisi-toplaniyor.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.