Alperen Selvi ve Emre Oymak Altınordu’da döndü

Alperen Selvi ve Emre Oymak Altınordu’da döndü

Altınordu Futbol Kulübü, Öz Kaynak Sistemi’nden yetiştikten sonra Niğde Anadolu FK’da kiralık olarak forma giyen oyuncuları Alperen Selvi ve Emre Oymak ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu Futbol Kulübü, Öz Kaynak Sistemi’nden yetiştikten sonra Niğde Anadolu FK’da kiralık olan Alperen Selvi ve Emre Oymak ile sözleşme imzaladı. Beytullah Baliç Yerleşkesi’nde düzenlenen törene A Takım CEO’su Mehmet Necati Özdeniz ve Teknik Direktör Ufuk Kahraman katıldı.

Niğde’de güzel bir sezon geçirdiğini ve tekrar yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu dile getiren Alperen Selvi ve Emre Oymak, Altınordu TV’ye açıklamalarda bulundu. Alperen Selvi, “Gelecek yıl kuruluşunun 100. Yılını kutlayacak kulübüme geri geldiğim için çok mutluyum. Başarılı olmak için çalışacağım. Genç kardeşlerim de çok çalışsınlar ve futbol odaklı hayaller kursunlar ileride başarılı olacaklardır” diye konuştu.

5846.jpg

Yine Altınordu’dan yetiştikten sonra Niğde Anadolu FK’ya kiralan ve sonrasında takıma geri dönen Emre Oymak da “Yuvama dönmekten dolayı çok mutluluk duyuyorum. Güzel bir sezon geçirdim. Kulübümüzün kuruluşunun 100. Yılı’nda tekrar burada olmak çok güzel bir duygu. Bu anlamlı sezonda başarılı olmak istiyoruz. Ufuk Kahraman hocam ile daha önce beraber çalışmıştık. Kendisi bizi yakından tanıyor. Güzel bir sezon bizi bekliyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.