Altay Sembol İsimleri Örnek Alacak

Altay Sembol İsimleri Örnek Alacak

Altay sembol isimlerden yola çıkacak

Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Altay Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, camianın yakaladığı birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Siyah-Beyazlı camianın sembol ismi Vahap Özaltay’ın kabrini ziyaret eden Ekmekçioğlu, Altay’ı büyük başarılarla dolu mazisinin ışığında ilerletmek için çalıştıklarını söyledi.
Ligin ilk iki haftasında aldığı 2-0’lık Erzincan ve 4-0’lık Gölcük galibiyetleri ile zirveye yerleşen Altay’da Başkan Özgür Ekmekçioğlu; Taraftar, oyuncu ve camianın önde gelen isimlerinin sergilediği birlik-beraberliğin azimlerini arttırdığı kaydetti.

TAŞLAR YERİNE OTURUYOR!
Transfer sürecinde attıkları doğru adımların yarattığı avantajların görünmeye başladığını ifade eden Ekmekçioğlu; ‘‘İlk iki lig maçında sergilenen futbol tüm camiayı tatmin etti. Hedefimiz belli, her hafta üzerine koyarak iyi oyunumuz sürecek. Alternatifli kadromuz kendini her müsabakada ispatlıyor. Taraftarımızın gösterdiği teveccühe layık olacağız.’’ dedi.

SEMBOL İSMİN ADI GÜÇ VERECEK!
Altay Yönetimi olarak 2016-17 sezonunu Altay’ın sembol ismi ‘‘Vahap Özaltay Sezonu’’ olarak belirlediklerini, bu sezon üzerlerine düşen sorumluluğun da arttığını belirten Başkan Ekmekçioğlu, Bayramın 1. günü Özaltay’ın Kokluca Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret etti. Vahap Özaltay’ın, ilklerin kulübü Altay’da ilklere imza atmış önemli bir isim olduğunu söyleyen Başkan Ekmekçioğlu; ‘‘Vahap Özaltay, Yurtdışına transfer olan ve profesyonel lisans çıkaran ilk Türk futbolcu, Dünya Ordu Takımları Şampiyonası’nda ülkemizi şampiyon yapan ve modern oyun sistemlerini Türkiye’de uygulayan ilk teknik adam ve rekortmen bir atletti. Özaltay ve Camiamızın diğer sembol isimlerine layık olmak adına gayret ediyoruz. Gönlündeki ‘‘Altay’’ sevgisiyle örnek teşkil eden, Türk futbolunda ilklere imza atan camiamızın sembol ismi Vahap Özaltay’a Yüce Allah’tan rahmet ve ‘‘BÜYÜK ALTAY’’ Ailesi’ne iyi bayramlar dilerim.’’ dedi.

PFDK’DAN SEZONUN İLK CEZASI
Öte yandan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kızılcabölükspor karşılaşması sonrası Altay’a sezonun ilk cezasını verdi. PFDK Altay’a; Ziraat Türkiye Kupası 1. Turu’nda oynanan Kızılcabölük maçında takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1.600 TL para cezası ve aynı maçta Serkan Işık’a rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ve 1.500 TL para cezası verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.