Altay son 9 finale odaklandı

Altay son 9 finale odaklandı

Altay’da Profesyonel Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, sona yaklaşılan ligde kalan her maça final havasında hazırlanacaklarını söyledi.

TFF 1. Lig’de haftanın en heyecanlı maçlarından biri olan İzmir derbisinde Altınordu’yu 1-0 geçerek play-off hattındaki yerini koruyan Altay’da Profesyonel Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, 26. haftayla birlikte ligde kalan 9 maça final havasında hazırlanacaklarını söyledi. Süper Lig hedefinde yüksek bir motivasyona sahip olduklarını belirten Bozok, son olarak Altınordu maçında tribünde oluşan desteğin en büyük itici güçleri olacağını söyledi.

GELECEKTEN UMUTLUYUZ

Bozok; ‘‘Suriye’de şehit olan Mehmetçiklerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda şehit askerlerimiz için oluşan atmosfer unutulmazdı. 10 kişi kalmamıza rağmen taraftarımızın verdiği destek ise itici gücümüz oldu. Ligin sonuna yaklaştık. Fiziksel olarak ayakta kalan ekipler ve her anlamda kenetlenen camialar üst lig hedefine ulaşacak. Gelecekten umutluyuz. Şampiyonlukla kapattığımız geçmiş iki sezondaki kadro derinliğimiz ve takım oyunumuz yine en büyük artımız olacak. Kadromuzdaki her oyuncunun katkı vereceğine inanıyoruz. Menemen ve Hatayspor maçlarıyla iki hafta daha İzmir’deyiz. Bunu avantaja çevirip Fatih Karagümrük deplasmanına moralli bir şekilde gitmek istiyoruz.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.