Altay Spor Kulübü, 106 Yaşında!

Altay Spor Kulübü, 106 Yaşında!

Altay’da taraftarlar ve camia, 16 Ocak’ta kutlanacak 106. kuruluş yıl dönümünü Altay Alsancak Stadı’na odaklanacak özel etkinliklerle kutlanacak

Taraftarlar ve Altay Futbol okulu öğrencileri, Siyah-Beyazlı kulübün 106. Yıl kutlamaları kapsamında Torbalı Yoğurtçular’da fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. 1914 fidanın toprakla buluştuğu alana Altay Ormanı ismi verildi. 

MAZİMİZİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ONURLA GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Altay tribün lideri olan Aytaç Başçı kuruluş yıldönümü kutlamalarına bir hatıra ormanı oluşturarak başladıklarını söyleyerek; ‘‘Kulübümüz 1914 yılında, kahraman vatan evlatları tarafından kurulmuş, kurucularımız milli mücadele yıllarında halkı bilinçlendirip düşmanla savaşarak kurtuluş ve kuruluşa öncülük etmiştir. Mustafa Kemal Atatürk’ün övgüsüne mazhar olan, Fahrettin Paşa’ya soyadını veren ve tarihindeki onurlu duruşuyla ‘Büyük’ unvanını alan Altay ve taraftarı bundan sonra da örnek davranışlar sergilemeye devam edecektir. Altay Spor Kulübü’nün nice 106 yıllara ulaşmasını diliyorum” dedi.

3-482.jpg

106. YILIN ODAĞI ALSANCAK

11 Ocak Cumartesi günü Altay Alsancak Stadı’nı ziyaret edecek taraftarlar, hafta içinde ihtiyaç sahibi bir okula kütüphane yapacak. 16 Ocak sabahı Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Heykeline çelenk koyma töreniyle başlayacak kutlamalar, Altay Sosyal Dayanışma Derneği’nde düzenlenecek Efsane Futbolcular buluşması ve dernek başkanı Dr. Aybars Akoğlu’nun İBB Eşrefpaşa Hastanesi'nde gerçekleştireceği ‘‘Bir kulüpten öte: Büyük Altay 106 Yaşında’’ isimli sunum ile devam edecek.

TARAFTAR MABEDİNİ SEVGİ ÇEMBERİNE ALACAK

Altay 1914 Taraftarlar Derneği’nin düzenleyeceği organizasyon ile saat 18:00’de Gündoğdu Meydanı’nda toplanacak geleneksel kortej, Altay Alsancak Stadı’na yürüyecek. Stat çevresinde insan zinciri oluşturacak taraftarlar, açılışını hasretle bekledikleri stadyumu havai fişek ve meşalelerle aydınlatacak. Kutlamalar Tarihi Havagazı Fabrikası'nda, Funda Öncü ve orkestrasının sahne alacağı gece ile noktalanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.