ALTAY SPOR OKULLARI ATAĞA KALKIYOR!

ALTAY SPOR OKULLARI ATAĞA KALKIYOR!

Altyapı sorumluluğuna Levent Bayraktar’ın getirildiği Altay’da oyuncu potansiyelini arttırmak için çalışmalar hızlandı.

Altyapı sorumluluğuna Levent Bayraktar’ın getirildiği Altay’da oyuncu potansiyelini arttırmak için çalışmalar hızlandı. Merkez ilçelerde güçlendirilen spor okulları, uzak ilçeler ile Bursa ve Manisa gibi illerde de faaliyete geçmeye hazırlanıyor.

Altay’da Başkan Özgür Ekmekçioğlu altyapının A takım standardına gelmesi için düğmeye basarken; altyapıya oyuncu sağlayan en önemli organizasyon olan spor okulları ağının güçlenmesi için de harekete geçildi. Altyapı Sorumlusu Levent Bayraktar ve Spor Okulları Koordinatörü Görkem Güngör Altay’ın spor okullarındaki eski etkinliğini tüm İzmir’de yeniden kazanması için çalışmalara hız verdi. Gaziemir, Narlıdere, Bornova, Bornova Osmangazi, Buca, Karşıyaka, Üçyol-Hatay gibi merkez noktalar dışında Altındağ, Çamdibi, Levent gibi semtlerde faaliyetlerin başladığını söyleyen Altay Spor Okulları Koordinatörü Görkem Güngör, Torbalı, Kemalpaşa, Menderes gibi uzak ilçeler ile Turgutlu, Manisa ve Bursa başta olmak üzere İzmir dışı merkezlerde de faaliyet göstereceklerini belirtti.

SEÇMELERE YOĞUN İLGİ

Siyah-beyazlıların 2005-06 doğumlu oyuncu seçmelerine ise büyük katılım oldu. 9 ila 13 yaş arası yaş grupları ve Akademi Hazırlık Grupları için sürekli tarama gerçekleştirildiği belirten Levent Bayraktar; ‘‘Altay’ın Türk futboluna kazandırdığı isimler ışığında veliler ve çocuklarımızın kulübümüze büyük ilgisi var. Bizler de bu ilgiyi arttırıp yetenekli gençlerimize yol açmak için uğraş veriyoruz. Altyapı ve spor okullarında imkanlarımız günden güne iyileşiyor. Başkan Özgür Ekmekçioğlu’nun desteği ile altyapı antrenörlemizin çalışma koşulları düzeltildi, oyuncularımızın ihtiyaç duyduğu malzeme ile forma ve eşofmanlar dağıtıldı. Tüm altyapı oyuncuları A takımın yararlandığı sağlık hizmetlerinden aynı şartlarda faydalanıyor. Biz de çalışmalarımızla Altay’ın ‘‘Futbolcu fabrikası’’ kimliğini güçlendireceğiz.’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.