Altay zorlu deplasmana hazırlanıyor

Altay zorlu deplasmana hazırlanıyor

Altay sakat oyuncularının iyileşmesi ile güç kazanırken, teknik ekip futbolcuların bireysel çalışmalarına da ağırlık verdi.

Boluspor’un konuğu olacak Altay zorlu deplasmanın hazırlıklarını sürdürürken, teknik heyet oyuncuların bireysel antrenmanları için de özel çalışmalar uyguluyor. Siyah-Beyazlılar, takımın fiziksel kapasitesini en üst düzeye çekebilmek için düğmeye basarken, Altaylı futbolcular Türkiye’de yeni uygulanmaya başlanan Digime-3D vücut ve postür analizinden geçti.

8-038.jpg

Mistral Carrera Fitness merkezinde, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve Sportif Direktör Özden Töraydın nezaretinde yapılan analiz ile oyuncuların; omuz, bel, kalça ve diz eklemlerinde duruş bozuklukları olup olmadığı kontrol edildi. Futbolcular analizin ardından spinning ve streching uygulamaları ile tempolu ve keyifli bir antrenman yaptı.

6-080.jpg

ÖNCELİK KONTROL, KAZANIM MOTİVASYON

Altay Atletik Performans Antrenörü Ziya Güler, sakatlıkları en aza indirmek için kişisel eksiklikleri minimize edecek programlarla bireysel antrenmanlara devam edeceklerini söyleyerek keyifli geçen çalışmaların en kısa sürede sportif başarıya da dönüşeceğini kaydetti.

Amaçlarının futbolcuları bilinçlendirerek sportif hayatlarını sağlıklı şekilde sürdürmelerine katkı sağlamak olduğunu söyleyen Altay Yardımcı Antrenörü Serhat Galimane çalışmanın uzun vadede tedbir, kısa vadede ise rutin antrenman programına alternatif bir motivasyon etkinliği olarak geçtiğini belirtti.

Tesis müdürü Göktuğ Kılıç ve tesis yetkilisi İsmail Karasakaloğlu ise İzmir’in köklü kulüplerinden Altay’ı Mistral Carrera Fitness merkezinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, takımın ihtiyaçları doğrultusunda teknik heyet ile çalışmalarının sezon boyunca süreceğini söylediler.

Siyah-Beyazlılar antrenman sonrası kulüp eski yöneticilerinden iş adamı Umut Köroğlu’nun verdiği öğle yemeğinde yorgunluk attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.