Altay'da hedef iyi başlangıç

Altay'da hedef iyi başlangıç

Çalışmalarını sosyal mesafe çerçevesinde sürdüren Altay’da Sportif Direktör Murat Uluç, hedeflerinin lige geri dönüş sonrası iyi bir başlangıç yapmak olduğunu söyledi.

Geçen hafta Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde korona testi yapılan ve tüm sonuçların negatif çıktığı Siyah-beyazlıların Sportif Direktörü Murat Uluç, futbolcuların gruplar halinde idmanlarını sürdürdüklerini söyledi.

ULUÇ: TÜM TEDBİRLERİ ALDIK

Futbolcuları İzmir’e davet ettiklerini ve testlerin yapıldığını hatırlatan Murat Uluç, “Perşembe günü test sonuçlarımız geldi. Teste giren teknik heyet, oyuncularımız ve kulüp çalışanlarımızın sonuçları negatif çıktı. Allah’a şükür sıkıntılı bir durum yaşanmadı” dedi.

Korana virüs sürecinin başladığı günden itibaren kulüp olarak tüm önlemleri aldıklarını da vurgulayan Uluç, “Ara verilen sürede tesislerimizde gerekli dezenfekte çalışmaları yapılmıştı. Oyuncularımız geldikten sonra da dezenfekte çalışmaları sürüyor. Oyuncularımız Yalçın Koşukavak hocamızın belirlemiş olduğu program dahilinde çalışmalarına devam ediyor. Herhangi bir olumsuz sürecin yaşanmaması için tüm tedbirleri aldık” şeklinde konuştu.

GRUPLAR HALİNDE İDMAN YAPILIYOR

Uluç, Siyah-beyazlı takımda perşembe günü başlayan çalışmalar hakkında ise şu bilgileri verdi: “Test sonuçlarının negatif çıkması ve liglerin 12 Haziran’da başlayacağının açıklanmasından sonra teknik heyetimiz oyunculara bir antrenman programı hazırladı. Futbolcularımız iki sahada 4’er kişilik gruplar halinde çalışıyor. Aynı anda sahada toplam 8 oyuncumuz yer alıyor. İdman programını bitiren oyuncularımız tesislerdeki soyunma odası ve yemekhaneyi kullanmadan hemen tesislerimizden ayrılıyor. Sonrasındaki grup idman yapmak için tesislere geliyor. Kulüp çalışanlarımız da tesislerde maske ile geziyor. Bu olumsuz süreci hiçbir sıkıntı yaşamadan atlamak istiyoruz.”

HEDEFİMİZ İYİ BAŞLANGIÇ

Altay Sportif Direktörü Murat Uluç, oyuncuların liglere verilen arada idman programlarına üst seviyede uyduklarını belirterek, “Liglere ara verilmeden önce iyi bir çıkış yakalamıştık. Oyuncularımızda istek ve arzu aynen devam ediyor. Sezon başında koymuş olduğumuz Süper Lig hedefinden hiçbir sapmamız yok. Sezon sonunda Altay’ı layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.