ALTAY'DA HER MAÇ FİNAL

ALTAY'DA HER MAÇ FİNAL

3. Lig 1. Grup lideri Altay, kritik Ankara Demirspor maçı öncesi uyum sorunu yaşamamak için Başkent’e bir gün önce hareket etti.

İzmir’deki son antrenmanını Perşembe günü tam kadro gerçekleştiren Altay’da göreve yeni gelen Teknik Direktör Özgür Doğramacı taktik ağırlıklı çalışmalara yer verirken; Siyah-Beyazlılar’da İbrahim Akın hırsıyla dikkat çekti. Altay’ın Cuma sabahı Ankara’ya hareket eden 18 kişilik kadrosunda; Süleyman, Yusuf, Orhan, Necdet, Gökhan, Erhan, Ulaş, Yiğit, Halil Karataş, Emre Balcı, Yolcu Mansız, Hüsamettin, Halil Yılmaz, Furkan, Murat Uluç, İbrahim Akın, Orhun ve Ferdi yer aldı.

90 DAKİKAYA HAKİM OLACAĞIZ!

Mevcut kadronun gerçek anlamda profesyonellerden oluştuğunu söyleyen Teknik Direktör Özgür Doğramacı, her rakibe farklı taktikler üreten ve oyun içinde değişken stratejiler uygulayabilen bir Altay’ın sahada olması için çalıştıklarını söyledi. Doğramacı; ‘‘Kadromuz başarı odaklı isimlerden oluşuyor. Ankara Demir, Cizre ve Ersin Belediyespor maçlarında alacağımız sonuçlarla liderliğimizi sürdürmek istiyoruz.’’ dedi.

HER MAÇ FİNAL

Kaliteli bir kadronun doğru zamanda bir araya geldiğini ifade eden kaptan Murat Uluç, takım olarak ilk üç hafta sonunda üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini, Ankara Demirspor’un geçen hafta Kartalspor’a mağlup olmasının ardından puan kaybına tahammülü olmadığını ancak kendilerinin de sahaya mutlak üç puan için çıkacaklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta Tekirdağ karşısında kazanabilecekleri bir mücadeleden beraberlikle ayrıldıklarını hatırlatan Emre Balcı ise ‘‘Pazar günü deplasmandan alacağımız üç puan ile bunu telafi edip sezon sonuna kadar liderlik koltuğunu bırakmayacağız.’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.