Altay'da Yiğit Kadroda, Necdet Zor!

Altay'da Yiğit Kadroda, Necdet Zor!

Çarşamba günü evinde Bayburt Özel İdare Gençlikspor’u ağırlayacak olan Altay’da, Karacabey Birlik deplasmanında sakatlığından dolayı forma giyemeyen Necdet Kaba’nın tedavisine rağmen adale yırtığının nüks ettiği ve Çarşamba gününe yetişmesi zor...

Çekilen MR’da uyluk üst ön adalesinde ezilme tespit edilen Yiğit ile iyileşen Ferdi Coşkun’un Bayburt Özel İdare maçında kadroda yer alması bekleniyor. Öte yandan siyah-beyazlılar hafta içi oynanacak maçta tribün desteği için öğrencilere güveniyor. Öğrenci biletleri maç günü Alsancak’ta bulunan Altay 19on4 Store’de satışa çıkacak.
ALTAY SPOR OKULLARI GÜÇLENİYOR!
Altyapının A takım standardına gelmesi için çalışma başlatan Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, spor okullarının kent çapında eski etkinliğine ulaşması için de düğmeye bastı. Altay'ın sürekli futbolcu üreten bir gelenek ve altyapısı olduğunu belirten Başkan Ekmekçioğlu, Altay altyapısını futbolcu fabrikası gibi çalıştığı eski günlerine döndürmeyi hedeflediklerini söyledi. Altyapı için oyuncu kaynağı olarak en önemli mekanizmanın spor okulları olduğunu belirten Ekmekçioğlu; ‘‘Çocuklarımız en değerli varlıklarımız. Altay'ın kültüründe altyapıdan oyuncu yetiştirmek var. Mevcut sistemi iyileştirip, kurumsal bir şekilde yola devam edeceğiz. Altyapı sorumluluğuna Levent Bayraktar hocamızı getirdik. En alttan yukarıyı sürekli besleyecek bir döngünün oluşması Altay’ın yarınlarının garantisi olacaktır. Özellikle Alsancak, Hatay, Bornova gibi semtler başta olmak üzere tüm İzmir’de eski etkinliğimize ulaşmayı hedefliyoruz. Buğdaycılar başta olmak üzere merkezi yerlerde saha arayışlarımız son safhaya geldi. Deneyimli antrenörlerimiz ile miniklerimize hem temel futbol becerilerini hem de Altay kültürünü aşılayacağız.’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.