Altay'ın "avcı"sı daha güçlü dönecek

Altay'ın "avcı"sı daha güçlü dönecek

Liglere verilen mecburi ara öncesi Fatih Karagümrük deplasmanında sakatlanan Kerim Avcı tedavi sürecinin ardından bireysel çalışmalarına başladı.

Altay’ın 2-0 mağlup kapattığı Karagümrük deplasmanında ilk yarının ardından ikinci yarı başında attığı golle takımı ateşleyen ve alınan kritik puanda büyük katkısı olan tecrübeli oyuncu zorlu maçın son bölümlerinde sakatlanmış ve arkadaşlarının sırtında stattan ayrılmıştı.

DURUMU İYİYE GİDİYOR

Çekilen MR sonucunda sağ diz dış yan bağında yırtık tespit edilen oyuncunun 4-6 hafta sonrasında sahalara dönebileceği açıklanmıştı. 14 Mart tarihinde sakatlık geçiren yıldız oyuncu, tedavi sürecini bitirdikten sonra tek başına koşulara başladığını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

MAÇLARA YETİŞMEK İSTİYORUM

Korona virüs nedeniyle liglerin ertelenmesinin bir anlamda kendisine yaradığını dikkat çeken 30 yaşındaki oyuncu, “Takım olarak iyi bir hava yakalamıştık. Karagümrük deplasmanında golümü attım ancak maçın sonlarına doğru bir şanssız sakatlık yaşadım. Tedavi sürecim gayet iyi geçti. Şu anda düz koşulara başladım. En kısa sürede iyileşmek istiyorum. Şu an tüm takım arkadaşlarım evlerinde çalışıyor. Ben de hocamız ve doktorlarımızın vermiş olduğu program dahilinde çalışıyorum. Liglerin henüz ne zaman başlayacağı tam net değil. Umarım haziran başına kadar tamamen iyileşip sahalara geri döneceğim.” dedi.

SÜPER LİG HEDEFİMİZ VAR

Devre arasında Gaziantep FK’dan transfer edilen ve 9 maçta forma şansı bulan Kerim Avcı, Altay camiası olarak bu sezon Süper Lig hedefleri olduğunu ve bunu gerçekleştirmeyi çok arzuladıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.