Altekma rakip tanımıyor!

Altekma rakip tanımıyor!

İzmir ve Türk voleyboluna yeni bir renk, yeni bir heyecan getiren Altekma’da erkekler, Efeler Liginde 4’te 4 yaparak yükselişini sürdürürken 2. Lig’deki Kadın Takımı son olarak lider Salihli Belediye’yi yenerek 6’da 6 yaptı ve zirveye göz dikti.

Altekma’nın erkek ve kadın takımları son haftalarda aldığı başarıları sonuçlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Galatasaray HDI Sigorta, Ziraat Bankkart, Bursa Büyükşehir Belediye ve Yeni Kızıltepespor galibiyetleriyle üst üste 4 galibiyete imza atan Altekma, alt sıralardan hızla uzaklaşarak gözünü yukarıya çevirdi.

altekma1.jpg

Efeler Ligi’nde ilk kez 4 maç üst üste kazanan İzmir ekibi, seriyi cumartesi günü konuk olacağı Sorgun Belediyespor karşısında 5 maça çıkarmaya çalışacak. Kadınlar 2. Lig 9. Grup’ta genç oyunculardan kurulu ekibiyle mücadele eden Altekma Altınordu, lider Salihli Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek rakibine ilk kez yenilgiyle tanıştırdı.

Üst üste 6. galibiyetini alan 2. sıradaki İzmir ekibi, Play-Off yolunda önemli bir zafere imza atmış oldu. Altekma’nın Sultanları 10. hafta mücadelesinde 23 Ocak Pazar günü Turgutlu’da Turgutlu Belediyespor’un konuğu olacak.

altekma-kadin1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.