Altekma’nın Sultanları gücünü altyapıdan alacak

Altekma’nın Sultanları gücünü altyapıdan alacak

Kalıcı başarının güçlü altyapıdan geçtiğine inanan Altekma, Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek takımını tek takviye ile şekillendirip kendi bünyesinden yetişen 12 voleybolcuyla sezona girecek.

Geçen sezon takım kaptanı smaçör Müge Bahar Tulunay’ı kadrosuna dahil eden İzmir ekibi, bu sezon da 22 yaşındaki pasör Ayça Mine Özen’i transfer etti. Bu iki oyuncuyu kendi altyapısından yetişen ve geçen sezon A Takım’da görev yapan Selenay Özhoşer (20), Nazlı Kirpikli (18), Ezgi Kara (23), Canan Öztaş (21), Ceren Yavuzbaş (19), Berfin Hascan (18), Aleyna Meraklı (18), Ece Mehmetoğlu (18), Merve Soydan (18), Defne Erboz (17), Ebru İpek (20) ve Elif Sude Karabağ (18) ile harmanlayan Altekma, yeni sezona büyük heyecanla girmeye hazırlanıyor.

img-8122.jpg

TVF Kadınlar 2. Ligi’nde 3. sezonlarına girmeye hazırlandıklarını belirten Altekma Spor Kulübü Kadın A Takım Başantrenörü Osman Avcılar, “Tamamına yakınının altyapımızdan yetişen oyunculardan kurulu kadromuzla, sağlam adımlarla, her geçen yıl daha iyisi için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Her yıl ivmeli bir şekilde ilerlemeyi hedefleyen yapımızda ilk amacımız; var olan kadromuzun mevcut gelişimini ve eksik bölgelerimize yaptığımız takviyelerle 2021-2022 sezonunda da daha önce olduğu gibi bizi izleyen herkese güzel ve kaliteli voleybol izlettirmek olacak. Ayrıca Altekma Spor Kulübü’ne yakışır biçimde ‘Son Topa Kadar’ sloganımızın ışığında mücadele eden bir takım olabilmek için yine çok çalışacağız. Lige katılan tüm takımlara sakatlıktan uzak güzel bir sezon geçirmelerini diliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.