Altı Üstü Bir Geçitti!

Altı Üstü Bir Geçitti!

Menemen Belediyesi tarafından 100 günde bitmek üzere ihaleye verilen ve yapımına başlanan üst geçit, yapımına başladıktan bir süre sonra yavaşladı, sonra durdu, sonra öylece kaldı. 

Menemen Belediyesi’nde içler acısı durum, vatandaşın Medya Ege’ye yaptığı ihbarla ortaya çıktı. Menemen Belediyesi, Menemenlilerin ana cadde üzerinde kendilerini tehlikeye atmaması için üst geçit yapılmasına mecliste karar aldı.

menemen-kasimpasa-ust-gecidini-yeniden-yapiyor.jpg

Alınan kararla, ihaleye çıkıldı ve binlerce TL ödeme taahhütlünde bulunarak, üst geçittin yapılmasına, 100 gün içinde teslim edilmesine ve açılış töreni yapılarak Menemenlilerin hizmetine sokulmasına karar verildi.

whatsapp-image-2020-03-30-at-11.26.14.jpeg

Yapılacak iş belli, ödenecek para belli, biteceği gün belli bir ihaleyle, Menemenliler için Kasımpaşa Üst Geçidi'nin yapım işlerine başlandı. Ancak üst geçidin yapımı, yürüyen merdivenlerin konulduğu sırada durdu. Biraz daha ilerlemedi ve üzerinden aylar geçmesine rağmen öyle de kaldı. Menemenlilerin bir üst geçitti oldu ama üstünden geçilemeyen bir üst geçitti.

whatsapp-image-2020-03-30-at-11.26.15-(1).jpeg

Menemenliler, ana caddeyi yine hızla gelen arabaları kollayarak geçmeye devam ederken, belediyenin kasasından binlerce TL verilerek yaptırılan üst geçittin öylece kalmasına isyan ettiler. Onlar caddeden korku içinden geçerken, bitmeyen, bitirilmek istenmeyen ve son haliyle çürümeye terk edilen üst geçide bakakalıyorlar.

whatsapp-image-2020-03-30-at-11.26.16-(1).jpeg

Menemenliler, kendilerine yararlı olacağı düşüncesiyle, paralarıyla yapılmasına karar verilen üst geçidin, bitmesi 100 gün iken bu güne kadar bitirilmemesine tepki vererek, bir an önce bitirilmesini istediler. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’a seslenen vatandaşlar,  belediyenin paralarının böyle çöpe atılmasına nasıl göz yumduğunu, burayı görmemezlikten geldiğini sordular.

whatsapp-image-2020-03-30-at-11.26.15.jpeg

whatsapp-image-2020-03-30-at-11.26.16.jpeg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum