Altın Ege Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Altın Ege Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Royal In Medya’nın Düzenlediği ALTIN EGE Ödülleri,Artık Dünya Kenti İzmir’de Hayata Geçiyor.

Türkiye’nin Batı’ya açılan penceresi İzmir, dinamik, eğitimli, genç nüfusu, doğal ve tarihin izlerini taşıyan geçmişi ile 8500 yıldır yerleşimin bulunduğu bir coğrafyada kurulu olan şehir bir ilke daha imza atacak.Tarih boyunca öncü şehir olarak bilinen İzmir, pek çok ilke de ev sahipliği yapmıştır. Ekonomiden tarıma, eğitimden sağlığa, teknolojiden gündelik yaşama kadar farklı alanlarda birçok ilk İzmir’de yaşanmıştır. İzmir dünyanın en önemli tarih, sanat, kültür ve ekonomi şehri olarak ülkemizin en önemli markalarındandır. İzmir’de binlerce yerli ve yabancı marka faaliyet göstermektedir.Royal In Medya, İzmir’in kendi değerlerini tanıma ve onure etmek amacı ile ALTIN EGE Ödülleri gecesini organize etti.

Türkiye’nin en iyilerinin İzmir’de buluştuğu gecenin sunuculuğunu Özlem Yıldız’ın yaptığı gece 7 Kasım Perşembe günü Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde yapılacak.Saat 19.00’de kırmızı halı geçişiyle başlayacak olan gece Ödüllerin dağıtımıyla sona erecek.

Etkinlik hakkında bilgi veren Organizasyon Komitesi Başkanı Murat Kaplan”Sanat dünyasının muhteşem bir organizasyonda bir araya geliyor. Marka ve kariyer etkinlikleri kapsamında düzenlenen “ALTIN EGE” ödülleri özlem yıldızın sunumu ile 7 kasım tepekule kongre merkezinde gerçekleşecek.Gecemizde iş,sanat,spor,siyaset ve medya dünyasında birçok önemli isim bir araya gelecektir.”dedi

386_20171110182541.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.