Altınordu, Adanaspor'a mağlup oldu!

Altınordu, Adanaspor'a mağlup oldu!

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Adanaspor deplasmanında son dakikalarda yenilen golle mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, maçtan puansız döndükleri için üzgün olduklarını belirterek, “En azından kaybetmeyi hak etmedik. Karambolde atamadığımız toplar var. Bu pozisyonlarda bir gol bulabilirdik. Karşılaşmanın ilk yarısında topa sahip olduğumuz bölümlerde sonuçlandırma anlamında belki pozisyon olmadı ama ceza sahası girişlerini değerlendirebilirdik. Golü biz atsak belki biz kazanabilirdik ama rakibimiz duran toptan golü buldu. Son dakikalarda yediğimiz golle mağlup olduk” dedi.

4.jpg

TIRMANIŞA GEÇECEĞİMİZ HAFTALAR GELECEK

Genç bir takımla mücadele ettiklerini ifade eden Hüseyin Eroğlu, “3 haftadır kaybediyoruz. Toparlanmamız gerekiyor. Altınordu’nun tırmanışa geçeceği haftalar gelecek. Şu anda sancılı bir süreç yaşıyoruz. En kısa sürede toparlanıp bir çıkış sürecine girmeliyiz” diye konuştu.

2.jpg

EYÜPSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Öte yandan Altınordu’da futbolcular, Adanaspor maçının ardından 6 Kasım Cumartesi günü Bornova Stadı’nda Eyüpspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak. Diğer yandan cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın biletleri de Salı günü saat 15.00’da satışa çıkacak. Bilet fiyatları kapalı tribün 30 TL, VIP tribün ise 100 TL olarak belirlendi.

u19-18-3.jpg

ALFA U19/18 TAKIMI GALİP

Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U19/18 Takımı, TFF 1. Lig U19 Ligi’nin ilk hafta maçında deplasmanda Adanaspor U19 takımını 5-2 mağlup etti. Altınordu U19/18 takımının gollerini ise Berkay Kınaç (2), Hakan Öztürk ve Berkcan Cengiz (2) attı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.