Altınordu, Balıkserispor’u yendi!

Altınordu, Balıkserispor’u yendi!

Spor Toto 1. Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Altınordu, deplasmanda Balıkserispor’u 4-3 mağlup etti.

Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Altınordu, karşılaşmanın 34. dakikasında Ahmet Dereli’nin düşürülmesi ile penaltı kazandı. Topun başına geçen tecrübeli oyuncu, deplasmanda takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 5 dakika sonrasında Metehan Yilmaz’ın ara pasına iyi hareketlenen Ahmet Dereli, maçın ilk yarısının skorunu belirledi. 0-2.

1.jpg

İkinci yarının hemen başında Balıkesirspor kazandığı penaltı ile farkı bire indirdi. Maçın yıldızı Ahmet Dereli, 50. dakikada tekrar sahneye çıktı. Hüsamettin Yener’in hızlı kullandığı taç atışında tecrübeli oyuncu sağ kanattan ceza alanına girer girmez vurdu ve durumu 3-1 yaptı. Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip 55’te Doğa İşeri ile tekrar farkı bire düşürdü. 80. dakikada Balıkesirspor penaltı atışı kazandı. Altınordu kalecisi Ali Emre Yanar’ın çıkardığı topu Anıl Taşdemir tamamlayarak takımının beraberlik golünü kaydetti. Maçın uzatma bölümünde Recep Aydın, soldan Ali Dere’yi kaçırdı. Bu oyuncunun ortasında ceza alanı içinde oluşan karambolde en son topla buluşan Ahmet Dereli, maçın skorunu belirleyen isim oldu. 3-4. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Balıkesirspor’u deplasmanda 4-3 mağlup eden Altınordu puanı 19’a çıkardı.

3.jpg

HÜSEYİN EROĞLU: ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Tabiki hedefimiz galibiyetti. Maça da iyi başladık. İlk yarı topa sahip olduğumuz bölümlerde rakibimizi kalemizden uzak tuttuk. 2-0 skor avantajını da bulduk. İkinci yarının hemen başında gol yememiz rakibi oyunda tuttu. Sonrasında 3-1’i bulduk ancak pas hataları yapmaya başladık. Bir anda maç 3-3’e geldi. İki takım da son bölümde kazanmak için hamleler yaptı. Deplasmandan çok önemli bir galibiyetle dönüyoruz. Bu sezon ilk kez deplasmanda kazanmış olduk. 2 haftadır kazanıyoruz. Özgüvenimiz ve motivasyonumuz yükseldi. İkinci yarı daha iyi olacağımıza inanıyorum”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.