Altınordu, Boluspor ile karşı karşıya gelecek

Altınordu, Boluspor ile karşı karşıya gelecek

Altınordu, cuma günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Boluspor’u da mağlup ederek sezonun ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istiyor

Aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Kırmızı-lacivertli takım, Boluspor maçının hazırlıklarına İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı idmanla devam ediyor. Altınordu, cuma günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Boluspor’u da mağlup ederek sezonun ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istiyor

Altınordu’nun kalecisi Ali Emre Yanar, son haftalarda artan bir ivmelerinin olduğunu hatırlatarak, “Deplasmanda bu sezon kötü bir karnemiz vardı. Balıkesirspor’u yenerek ilk deplasman galibiyetimizi aldık. Zorlandığımız bir karşılaşmada olsa önemli olan üç puanla dönmekti, bunu da başardık” dedi.

Takım olarak ortaya koydukları performanstan dolayı birçok ekibin kendilerinden çekindiğini sahada hissettiklerini dile getiren genç kaleci, “Ortaya koyduğumuz mücadeleden dolayı rakiplerimiz bizden çekiniyor. Bunu çok net bir şekilde hissedebiliyoruz. Sürekli yükselen bir ivmemiz var. Sahada doğru olanı yaptığımız ve gerçekten Altınordu gibi oynadığımız zaman kazanamayacağımız bir maç yok. Rakiplerden daha çok bizim maçta ne yapacağımız önemli. Devreye moralli girmek adına Boluspor maçını da kazanmak istiyoruz, başka bir düşüncemiz yok. İkinci yarıda da alacağımız seri galibiyetlerden sonra çok farklı şeylerin konuşulmaya başlayacağını, başka planlamaların yapılacağını biliyoruz. Buna biz futbolcular, teknik ekip ve personelimiz inanıyor” diye konuştu.

a61i7094.jpg

AHMET DERELİ: KAZANACAĞIZ

Altınordu’nun deplasmanda Balıkesirspor’u 4-3 yendiği maçta 4 gol birden atarak yıldızlaşan Ali Dereli de Boluspor maçı hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. Altınordu’nun bu yıl yeni bir sistemle sahada yer aldığını dile getiren tecrübeli oyuncu, şunları kaydetti: “Sezon başında takımımıza Altınordu’nun Öz Kaynak Sistemi’nden yetişen genç kardeşlerimiz dahil oldu. Tabi ki onların biraz adaptasyon süreci oldu. Ama şu anda takım olarak çok iyi bir havamız var. Boluspor maçını, net kazanacağız bunun başka bir yolu yok. Bu ligde takımlar arasında puan farkı çok az. Şu anda düşme potası içinde yer alabiliriz ama ikinci yarı bir galibiyet serisi yakalarsak play-off hatta ilk iki içinde bile olabileceğimizi düşünüyorum”

eroglu.jpg

HÜSEYİN EROĞLU: HEDEFİMİZ İLK YARIYI GALİBİYETLE TAMAMLAMAK

Spor Toto Birinci Lig’de oynadıkları son 4 maçtan üç galibiyet aldıklarını hatırlatan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da “Biz sezon başından beri bir oyun planı oturtmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar oyun olarak istediklerimizi sahaya koysak da sonuç gelmiyordu. Son haftalarda istediğimiz sonuçları da almaya başladık. Balıkesirspor’u mağlup ederek ilk deplasman galibiyetimizi aldık.” dedi.

Tecrübeli teknik adam, cuma günü Boluspor ile oynayacakları karşılaşma hakkında ise şunları ifade etti: “Boluspor aslında bakıldığı zaman iyi oynamaya çalışan bir takım, etkili oyuncuları var. Biz bu maçı kazanarak ilk yarıyı 22 puanda tamamlamak istiyoruz. İkinci yarıda kadromuza iki üç takviye yapmayı planlıyoruz. Ama bizim için şu anda ilk önemli olan Boluspor maçını kazanarak ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.