Altınordu, çıkışını sürdürmek istiyor!

Altınordu, çıkışını sürdürmek istiyor!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, cumartesi günü deplasmanda Balıkesirspor’u mağlup etti.

Hafta içinde oynanan maçta Kocaelispor’u 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup eden takımda moraller üst seviyede. Kırmızı-lacivertli takım, Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı son çalışmanın ardından Balıkesir’e giderek maç saatini beklemeye başladı.

EMİRCAN GÜRLÜK: TEKRAR PLAY-OFF’U HAYAL EDEBİLİRİZ

Altınordu’nun genç oyunculardan Emircan Gürlük, Kocaelispor’u 2-0 geriye düştükten sonra 3-2 mağlup edeceklerini kimsenin beklemediğini belirterek, “Son haftalarda aslında bizler çok iyi futbol ortaya koymaya başlamıştık. Sadece skor alamıyorduk. Kocaelispor maçında geriye düşsek de biz kendimize inanıyorduk. Çok önemli bir üç puan aldık. İlk yarının bitmesine 2 maç kala iki müsabakayı da kazanıp devre arasına moralli girmek istiyoruz” dedi. Genç oyuncu, ligde takımlar arasında fazla puan farkının olmadığını, alacakları seri galibiyetlerle geçen yıl olduğu gibi tekrar Play-off’u hayal edebileceklerini sözlerine ekledi.

konukantrenorler-3.jpg

MUZAFFER KOCAER: TEKRAR ÜST SIRALARA ÇIKACAĞIZ

Altınordu’nun bir başka genç oyuncusu Muzaffer Kocaer de “Son haftalarda yükselen bir ivmemiz vardı. İyi sonuçlar alacağımızı biliyorduk. İlk yarının kalan son iki maçını da kazanıp ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz. Galibiyet serisi yakalarsak tekrar üst sıralara doğru çıkacağız” diye konuştu.

HÜSEYİN EROĞLU: BİZİM ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ İKİ MAÇI DA KAZANMAK

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da Balıkesirspor ile oynanacak maç öncesinde Altınordu TV’ye açıklamalarda bulundu. Kocaelispor galibiyeti ile üç puandan fazlasını kazandıklarını belirterek, “Oyun anlamında zaten maç içinde üstündük. Son haftalarda gelişen oyunumuzu hep belirginleştirdik. Kocaelispor maçı geride kaldı artık yarın Balıkesirspor ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Bir çıkışımız var bu çıkışı sürdürüp maçı kazanarak ikinci yarıya moralli girmek istiyoruz” diye konuştu.

Spor Toto Birinci Lig’de üst sıralarda yer alan 5 takımın birden puan kaybettiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Her takım her takımı yenebiliyor. Herkes puan kaybediyor. Birinci ile sonucu arasında maç oynansa da kimse sonucunu tahmin edemiyor. Aşağısı ile yukarısı arasında fazla puan farkı yok. Ligde iki üç maç kazanan tekrar play-off yarışına giriyor. Bizim öncelikli hedefimiz önümüzdeki iki maçı kazanmak”

konukantrenorler-4.jpg

KONUK ANTRENÖRLER ALTINORDU’DA

Altınordu Futbol Kulübü, Altınordu Futbol Akademisi’nde (ALFA) eğitim gören sporcuların daha iyi şartlarda eğitim alması için yabancı antrenörleri Metin Oktay Yerleşkesinde ağırlamaya devam ediyor.

Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U19/18, U17/16, U15, U14 ve U13 Takımlarının antrenmanlarına 3 gün boyunca KRC Genk Bireysel Antrenörü Prince Musombo, KRC Genk U15 Takım Antrenörü Achraf Hanzaz, Glasgow Rangers Akademi Başantrenörü Zep Jacobs ve OH Leuven Teknik Beceri Antrenörü Diego Riebero konuk olarak katıldı. Yurt dışından gelen antrenörler ALFA antrenörleri ile birlikte Metin Oktay Yerleşkesinde eğitim gören sporculara antrenmanlar yaptırdı. Konuk antrenörler, Altınordu’nun imkanları bir futbolcunun yetişebilmesi için mükemmel olduğunu dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.