Altınordu dikkatleri üzerinde topluyor!

Altınordu dikkatleri üzerinde topluyor!

Spor Toto 1. Lig’de son 7 lig maçında 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan Altınordu, tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Spor Toto 1. Lig’in ikinci yarısının ilk 7 maçını kaybetmesine rağmen daha sonra müthiş bir çıkış göstererek ligin alt sıralarından kurtulan Altınordu’nun tecrübeli oyuncuları Hüsamettin Yener, Ahmet Dereli ve Volkan Fındıklı, takımda yaşanan bu değişimi Altınordu TV’ye anlattı.

İkinci yarının başında üst üste alınan 7 mağlubiyette bile iyi futbol ortaya koyduklarını ancak istedikleri sonuçları alamadıklarını dile getiren Hüsamettin Yener, “Kötü sonuçlar aldığımızda da biz kendimize inanıyorduk. Takım içinde sezon başından beri devam eden birlik ve beraberliğimizi kötü sonuçlar aldığımızda da bozmadık ve hep bir takım olarak mücadele ettik. Bir galibiyetten sonra çıkış başlatacağımızı biliyorduk. 7 hafta önce Menemenspor’u deplasmanda mağlup ettikten sonra çıkışımız başladı. Üst üste de iyi sonuçlar alıp ligin alt sıralarından kurtulduk” dedi.

333.jpg

Tecrübeli futbolcu, pazartesi akşamı da deplasmanda Samsunspor maçını kazanmak istediklerini dile getirdi. Altınordu’nun savunmasında forma giyen Volkan Fındıklı da “Kötü günler bizim için geride kaldı. Takım olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk. Daha fazla birbirimizle konuşup bireyselliği bir kenara bırakarak ortak akılla hareket edilince neler yapılabileceğini gösterdik. Herkes aynı duygu ve düşünce ile mücadele edince iyi sonuçlar geldi. Alt sıralardan bir nebze olsun uzaklaştık” diye konuştu.

1111.jpg

Tecrübeli oyuncu, pazartesi akşamı Samsunspor maçını kazandıktan sonra kalan müsabakalardan en iyi sonuçları alıp sezonu iyi bir yerde tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi. Uzun süren sakatlık sürecinin ardından lider Ankaragücü ile oynanan maçta forma şansı bulan Ahmet Dereli de “Öncelikle Altınordu camiasını tebrik etmek istiyorum. Takım olarak çok büyük bir iş başardık. Önemli olan tüm takım olarak mücadele ediyoruz, bu beni çok gururlandırıyor. Takımdaki aile ortamı çok güzel. Oynayan oynamayan herkes birbirini destekliyor. Böyle olunca da istenilen sonuçlar geldi” diye konuştu.

444.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.