Altınordu, sezonu 45 puanla tamamladı!

Altınordu, sezonu 45 puanla tamamladı!

Altınordu Spor Kulübü, Boluspor’a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma ile sezonu 45 puanla tamamladı.

Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, 9 maçlık harika bir hikaye yazarak ligde kaldıklarını söyledi. Hafta içinde Hüseyin Eroğlu’nun yerine takımın başına getirilen Kahraman, takımının deplasmanda Boluspor’a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

1.jpg

9 hafta önce geriye dönüldüğünde futbol kamuoyunda herkesin ‘Altınordu düşer’ yorumları yaptığını hatırlatan Kahraman, “Bu süreç içinde çok iyi çalıştık. Altınordu organizasyonu içinde birçok kahramanımız var. Başta başkanımız Seyit Mehmet Özkan olmak üzere herkes çok iyi çalıştı. Teknik ekibimizden futbolcularımıza çalışanlarımıza kadar hepimiz bir olarak ligde kaldık. Biz 9 maçlık bir hikaye yazdık” dedi.

Ufuk Kahraman, Boluspor maçı içinse şunları dile getirdi: “Son maçların konsantresi zor oluyor. Bu maçta birçok oyuncumuzun son durumunu görme fırsatım oldu. Güzel bir maç oldu” diye konuştu.

6.jpg

ALTINORDU SEZONU 45 PUANLA TAMAMLADI…

Hafta içinde teknik adam değişikliği yaşanan kulüpte Hüseyin Eroğlu’nun yerine takım antrenörü Ufuk Kahraman teknik direktörlüğe getirildi. Kahraman, ilk maçında takımın tecrübeli oyuncularının yerine kısmen daha az süre alan oyuncuları sahaya sürdü. İzmir ekibi, 1-0 geriye düştüğü maçta beraberliği yakalasa da son dakikada yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Altınordu, bu sonuçla ligi 45 puanla tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.