Altınordu Spor Kulübü'nde Yüzler Gülüyor

Altınordu Spor Kulübü'nde Yüzler Gülüyor

TFF 1. Ligde önümüzdeki sezonda mücadele edecek olan Altınordu’da yüzler gülüyor.

Takımın önümüzdeki sezon TFF 1. Ligde mücadelesini sürdüreceğini belirten Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Altınordu Futbol AŞ başkanı, teknik heyeti ve oyuncularını tebrik etti.

Bezircilioğlu “Şubat ayında yapmış olduğumuz açıklamada takımımıza ve teknik heyetimize olan güvenimizin tam olduğunu, kısa zaman içerisinde kötü günlerin geçeceğini ve Altınordu futbol takımımızın, ligi o günkü koşullara göre çok daha iyi bir noktada bitireceğine olan inancımızı belirtmiştik” dedi.

dsc-0499.jpg

Altınordu Spor Kulübü Camiası adına Altınordu Futbol AŞ Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ve ekibine teşekkür eden Bezircilioğlu, “ Bu inancımızı boşa çıkarmayan, tamamı yerli oyunculardan oluşan kadromuzla ligin son periyodunda çok büyük bir çıkış yakalayarak, Armamızı en iyi şekilde temsil eden, Altınordu Futbol AŞ Başkanı Seyit Mehmet Özkan, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ve ekibi ile futbol takımımızın tüm oyuncularına camiamız adına teşekkür ederiz. Altınordu Futbol Takımımızı, ekseri “futbol otoritelerinin” bu takım düştü, düşer dediği noktada yaptıkları muhteşem geri dönüş için tebrik eder, gelecek sezonda TFF 1. Ligde başarılar dileriz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.