Altınordu U17 Takımı, finalde!

Altınordu U17 Takımı, finalde!

Elit U17 Ligi yarı final maçında Galatasaray’ı penaltılarla eleyen Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U17 Takımı, finalde Beşiktaş ile mücadele edecek.

Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U17 Takımı ile Galatasaray'ın Antalya’da Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi’nde oynanan Elit U17 Ligi yarı final karşılaşmasının normal süresi 2-2 sona erdi. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltı atışları sonucunda Altınordu U17 Takımı rakibini eleyerek adını finale yazdırdı. Karşılaşmanın sonunda Altınordu’nun genç oyuncuları saha içinde büyük sevinç yaşadı.

İZMİR’E KUPAYLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Galatasaray U17 Takımını mağlup ederek finale yükseldikleri için çok mutlu olduklarını belirten Altınordu U17 Teknik Sorumlusu Mert Yılmaz, “Sezon başından beri bu maçlar için çalışıyoruz. Futbolcularımızla beraber büyük sevinç yaşıyoruz. Galatasaray’ı eledik Çarşamba akşamı da Beşiktaş ile final maçına çıkacağız. Hemen final maçı hazırlıklarına başlıyoruz. Beşiktaş’ı yenip İzmir’e kupayla dönmek istiyoruz” dedi.

875623.jpg

RAKİP BEŞİKTAŞ

Altınordu’nun rakibi ise Elit U17 Ligi’nde Adana Demirspor’u 1-0 mağlup eden Beşiktaş oldu. Elit U17 Ligi final maçı 8 Haziran Çarşamba günü saat 21.00’de oynanacak ve Aspor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.