Altınordu, Ümraniyespor ile karşılaşacak!

Altınordu, Ümraniyespor ile karşılaşacak!

Altınordu, Spor Toto 1. Lig’de cumartesi günü deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak.

Altınordu’nun tecrübeli oyuncularından Recep Aydın, ligde her karşılaşmanın kendileri adına final olduğunu söyledi. Kırmızı-lacivertli takım, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam ediyor.

RECEP AYDIN: HENÜZ HİÇ BİRŞEY BİTMEDİ

Menemenspor ve Erzurumspor maçı galibiyetleri ile iyi bir hava yakaladıklarını dile getiren tecrübeli oyuncu, “Son iki haftada mücadele gücümüzü yukarıya çıkardık. Takım olarak inancımız arttı. Belki bundan önceki maçlarda saha içinde kopukluklar yaşıyorduk ve bu nedenle sonuca ulaşamıyorduk. İki haftada tüm takım toparlandı” dedi.

Recep Aydın, Ümraniyespor maçı ile ilgili olarak da şunları söyledi: “Ümraniyespor bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. Biz de bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İyi konsantre olup iyi mücadele edeceğiz. Artık bizim için her maç bir final. İki maç kazandık diye hiçbir şey bitmedi. Ümraniyespor maçında da en iyi şekilde mücadele edip galibiyetle ayrılmak istiyoruz”

a61i4739.jpg

A Takım antrenörü Ufuk Kahraman da Menemenspor ve Erzurumspor maçlarını gol yemeden kazandıklarını hatırlatarak, “Bundan önceki maçlarda basit goller yiyorduk. Özel çalışmalar yaptık ve bunun sonuçlarını sahada gördük. Takımın özgüveni de yerine geldi” diye konuştu.

Ufuk Kahraman, ligde Ümraniyespor ve ardından Adanaspor ile oynayacakların maçların önemine vurgu yaparak, sözlerini şöyle tamamladı: “Ümraniyespor ve Adanaspor maçları bizim adımıza çok önemli. Bu iki maçı da kazanabilecek güçteyiz. Rakiplerimizin analizini de iyi yaptık. Bizim için iç saha veya deplasman fark etmiyor. Sahada en iyi şekilde mücadele edip bu maçlardan istediğimiz sonuçlarla ayrılmak istiyoruz”dedi.

FORVETİN GOLÜ HİSSETMESİ LAZIM…

Altınordu Futbol Akademisi’nde (ALFA) forvet antrenörü olarak görev yapan Gökhan Derince, forvet hattında oynayan oyuncuların sahada yer alan diğer oyunculardan farklı düşünmesi gerektiğini söyledi. Süper Lig’de dahil bir çok kulüpte forvet antrenörü yer almazken Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu bünyesinde forvet antrenörü istihdam ediyor.

ÖZEL İDMANLAR ÇOK ÖNEMLİ

ALFA’da eğitim gören sporculara özel çalıştırmalar yaptıran forvet antrenörü Gökhan Derince, Altınordu TV’ye açıklamalarda bulundu. Forvet mevkiinde oynayan oyuncuların performanslarını en üst seviye çıkarabilmek için özel idmanlar yaptıklarını belirten Derince, “Altınordu Futbol Akademisi’nde zaten yetenekli oyuncular bulunuyor. Mevkisel olarak biz de onları en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Benim de buradaki amacım geçmişteki tecrübelerimizi buradaki kardeşlerimize anlatarak onları hem A Takımımıza hem de Avrupa’ya hazırlamak” dedi.

image00003-1.jpg

Futbolun geçmişe göre çok değiştiğini ve bu nedenle özel çalışmaların öneminin arttığına vurgu yapan Gökhan Derince, sözlerini şöyle sürdürdü: “Özellikle son yıllarda Türk futbolu golcü yetiştirme konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Biz de küçük yaş kategorilerinden başlayarak oyuncularımızı eğitiyoruz. ALFA’dan bir çok oyuncumuz değişik yaş kategorilerinde milli takımlarımızda forma giyiyor. Artık futbolda özel çalışmanın önemi daha da arttı. Biz de ileri uçta oynayan oyuncularımıza özel çalıştırmalar yaptırarak sahada iyi olmalarına yardımcı oluyoruz"

HER ZAMAN ÇALIŞMALISINIZ

Forvet oyuncularının sahada yer alan futbolculardan farklı düşünmesi gerektiğini kaydeden Derince, “Forvetin nerede ne zaman duracağını iyi bilmesinin yanı sıra bunu hissetmesi de lazım. Forvetin bazı özellikleri de doğuştan gelir ama burada önemli olan noktalardan birisi de çok çalışmalarıdır. Oyuncu, ne zaman oldum derse o zaman sıkıntı oluyor. Ben her zaman genç arkadaşlarımıza çok çalışmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.