Altınordu ve Fatih Karagümrük Arasında Sportif ve Kültürel İşbirliği

Altınordu ve Fatih Karagümrük Arasında Sportif ve Kültürel İşbirliği

PTT 1. Lig'de oynayan İzmir takımı Altınordu ile Spor Toto 2. Lig takımı Fatih Karagümrük genç oyuncuların gelişimini hızlandırmak için sportif ve kültürel işbirliği yapacak

İzmir takımlarından PTT. 1. Lig'de oynayan Altınordu, Fatih Karagümrük ile sportif ve kültürek işbirliği anlaşması imzalayarak genç futbolcuların gelişimini hızlandırmak istiyor.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, uzun süredir temasta olduğu Fatih Karagümrük Başkanı Cengiz Günaydın ve İdari Direktör Cem Yücel ile dün Yeşilyurt Tesisleri’nde bir araya gelip el sıkıştı. Altınordu’nun U21 Ligi’nde şampiyon olan takımından 12 genç futbolcu yeni sezonda Fatih Karagümrük’te kiralık oynayacak. Altınordu’yu U21’de şampiyon yapan Antrenör Gökhan Ertunç da Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olacak.

Fatih Karagümrük, U21 takımıyla şampiyonluk yaşayan Gökhan Ertunç ve ekibiyle teknik direktörlük konusunda anlaşırken, Altınordu Altyapı Genel Kaptanı Köksal Ferizcan, aynı görevi İstanbul ekibinde A takımda üstlenecek. Altınordulu futbolcuların aynı sistemle çalışması için Fatih Karagümrük, Kuşadası’na taşınmayı da kabul etti. Sezon boyu bir otelde konaklayacak olan Fatih Karagümrük, antrenmanlarını Selçuk Efes Tesisleri’nde yapıp, Altınordu’ya kira ödeyecek.

Altınordu Başkanı Özkan ve Fatih Karagümrük Başkanı Günaydın, işbirliğinin meyvelerini kısa sürede toplayacaklarını ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.