Altınordu ve Gordo Yumurta'dan sözleşme

Altınordu ve Gordo Yumurta'dan sözleşme

Altınordu, protein sponsoru Gordo Yumurta ile sözleşme yeniledi. Metin Oktay Yerleşkesi’ndeki sponsorluk törenine Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile Gordo Yumurta Yönetici Ortağı Efe Tekin katıldı.

Altınordu’ya protein sponsoru oldukları için çok mutlu olduklarını belirten Gordo Yumurta Yönetici Ortağı Efe Tekin, bu anlaşmanın kendileri adına tam bir keyif olduğunu belirterek, “Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın koymuş olduğu vizyonu yıllardır keyifle izliyoruz. Zaten birkaç yıldır da parçasıydık. Yol arkadaşlığımızın devam ediyor olması bizi keyiflendiriyor. Dünyada eşine çok az rastlanan böyle bir organizasyonun İzmir’den çıkması bize keyif veriyor” dedi.

SEYİT MEHMET ÖZKAN: DESTEKLER ÇOK ÖNEMLİ

Sponsorluk töreninde konuşan Başkan Seyit Mehmet Özkan da destekleri için Gordo Yumurta’ya teşekkür etti. Başkan Özkan, Türkiye’nin en önemli sorunun üretim olduğunu vurgu yaparak, “83-84 milyonluk bir nüfusumuz var. Ancak 25-26 milyon çalışanımız var. Bir kişi üç kişiye bakıyor. Bu nedenle çok üretim yapmamız lazım. Üretim yapabilmenin en önemli kaynağı da insan. İnsana çok yatırım yapmamız lazım ve insanı ön plana çıkaran yatırımlara ihtiyacımız var” dedi.

dsc-0145.jpg

50 yaşından sonra Türkiye’de futbolcu yetiştirmek için girişimlere başladığını hatırlatan Altınordu Başkanı, sözlerini şöyle tamamladı: “Ülkemizde futbol çok sevilmesine rağmen hiç kimesin futbolcu yetiştirmeye yönelmediğini gördüm. 50 yaşından sonra bu işe girdim. Girdiğim zaman bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. O kadar çok zor bir işe girmişiz ki bunun zorluklarını şimdi anlıyorum. Metin Oktay Yerleşkemiz’de 102 sporcumuz kalıyor. Onların gelişimini sağlayabilmesi için sağlıklı beslenmesi çok önemli. Gordo Yumurta ve diğer üretici arkadaşlarımızın bize ayni katkılarda bulunmasını ben çok önemsiyorum. Gordo Yumurta ile devam eden yol arkadaşlığımız ile bunun ilk açılımını yaptık. Kendilerine bize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz yetişkinler çocuklarımızın önlerini açarsak bu topraklardan futbolcu da, mühendis de çıkacaktır.”

Öte yandan Altınordu Futbol Akademisi U13 Takımı’ndan bir grup sporcu İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunan Key Museum Otomobil Müzesi’ni ziyaret etti. Sporcular, burada klasik otomobil ve motosikletlere ilgiyle inceledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.