Altınordu'da hedef galibiyet!

Altınordu'da hedef galibiyet!

Spor Toto 1. Lig’de Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Altınordu’nun hedefi galibiyet.

Altınordu’da kaptan Ahmet İlhan Özek ve genç oyunculardan Muzaffer Kocaer, rakiplerini mağlup ederek bir çıkış süreci başlatmak istediklerini söyledi.

Kırmızı-lacivertli takım, Cuma günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam ediyor.

muzaffer-2.jpg
FUTBOLCULARDAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Takımın genç oyuncularından Muzaffer Kocaer, Bursaspor maçının ikinci yarısında ortaya koydukları futbolun umut verici olduğunu belirterek, “Gençlerbirliği ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. İlk yarının son haftalarına doğru bunu gerçekleştirmiştik. Bursaspor maçının özellikle ikinci yarısında iyi bir Altınordu izlettik. Bu oyunun üzerine koyarsak galibiyetler gelecektir” dedi.

Takım kaptanı Ahmet İlhan Özek de sıralama olarak bakıldığında kendilerine en yakın rakiple oynayacaklarını hatırlatarak, “Son zamanlarda sahada istediklerimizi yapmaya başladık, oyunsal anlamda iyi gidiyoruz fakat bir türlü onu sonuca yansıtamıyoruz. Saha içinde birinci ve ikinci bölgelerde iyi oynuyoruz fakat üçüncü bölgeye bu oyunumuzu taşımıyoruz. Şu anda yaşadığımız sıkıntıların başında bu geliyor. Yeni gelen takım arkadaşlarımızla beraber bu sorunları çözeceğiz. Takım olarak iyi bir ekibiz, çok çalışıyoruz. Bunun yakın zamanda meyvelerini alacağız. Gençlerbirliği maçını kazanıp ardından Denizlispor müsabakasını da kazanarak bir çıkış başlatmak istiyoruz” diye konuştu.

ahmetilhan-4.jpg

Öte yandan Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U19/18 Takımı, Antalya Turnesi kapsamında Ukrayna ekiplerinden Kolos Kovalivka U19 Takımı ile oynadığı özel maçta 1-1 berabere kaldı. Altınordu U19/18 Takımı, yarın saat 15.00’da Shakhtar Donetsk U19 Takımı ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.