Altınordu’da hedef yeni galibiyet serisi

Altınordu’da hedef yeni galibiyet serisi

Spor Toto 1. Lig’de yarın İstanbulspor ile karşılaşacak Altınordu’da futbolcular, bu maçı kazanarak tekrar bir çıkışa geçmek istiyor.

İlk yarının son haftalarında aldığı üst üste galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Altınordu, sezonun ikinci yarısına istediği gibi başlayamamış ve oynadığı 2 maçı da kaybetmişti. Spor Toto 1. Lig’de yarın İstanbulspor ile karşılaşacak olan ve Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde çalışmalarına İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde devam eden kırmızı-lacivertli takımda ekipte sakatlıkları geçen Ahmet İlhan Özek ile Kürşad Sürmeli’nin iyileştiği açıklandı. Altınordu TV’ye açıklamalarda bulan takımın genç oyuncularından Sami Satılmış, “İstanbulspor ile önemli bir maç oynayacağız. Sahamızda oynayacağımız maçı kazanıp tekrar çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

Sami Satılmış, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun kendisine güvendiğini ve forma şansı verdiğini vurgulayarak, “Hocamın güvenini boşa çıkarmamak için sahada elimden geleni yapıyorum” diye konuştu.

a61i7748.jpg

Uzun bir sakatlık sürecinin ardından takıma dönen Şeref Özcan da İstanbulspor ile önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, “Bu ligde her takım her takımı yenebiliyor. Alınacak iki üç galibiyet bir anda sizi yukarı sıralara doğru taşıyor. Her karşılaşmayı maç maç düşünmek lazım. Puanlar birbirine çok yakın. İstanbulspor maçını kazanıp bir çıkış serisi başlatmak istiyoruz” dedi.

SAKAT FUTBOLCULARIN SON DURUMU

Öte yandan İstanbulspor ile oynanacak maç öncesinde kulübün resmi sitesinden sakat oyuncuların son durumu hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Altınordu’da Keçiörengücü ile oynanan maçta sol arka adalesinde yırtık tespit edilen Recep Aydın ile Ankara Keçiörengücü U19 maçında sağ ayak 1’inci parmak distal falanksında kırık oluşan Emirhan Emir’in tedavileri sürüyor.

Kırmızı-lacivertli takımda antrenmanda sol ayak bileği burkulan Ahmet Dereli’nin bağlarında oluşan zorlanma, ödem ve kemik iliği ödemine yönelik tedavi ve rehabilitasyon programının sürdüğü ve oyuncunun saha çalışmalarına başladığı belirtildi.

a61i8555.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.