Altınordu'dan deplasman öncesi moral yemeği

Altınordu'dan deplasman öncesi moral yemeği

Kırmızı-lacivertli takım, deplasmanda oynayacağı Erzurumspor karşılaşması öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi.

TFF Birinci Lig’de pazar günü deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak Altınordu’da futbolcular, deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam ediyor. Altınordu, cumartesi günü Erzurum’a giderek kampa girecek.

İstiklal Sergisi Gezildi

Futbolcular, sabah yapılan çalışmanın ardından Kültürpark Atlas Pavyonu’ndaki “Büyük Zaferin 100. Yılına Doğru İstiklal Sergisi” başlığı altında düzenlenen İstikal Sergisi'ni ziyaret etti. Kırmızı-lacivertli futbolcular, akşam da Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın da katılımıyla düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.

altinordu3.jpg

Başkan Seyit Mehmet Özkan, milli arayı takımın boş geçirmediğini ve en iyi şekilde çalıştığını belirterek, “Erzurumspor ile oynayacağımız karşılaşma öncesinde futbolcularımızla moral yemeğinde bir araya geldik. Kuşadası’nda kamp yapıyoruz ama İzmir takımıyız. İzmir’in çok önemli tarihi binası Eyfel Kulesi’ni yapan mimarın yaptığı Konak Pier’deyiz. Biz tabi “iyi futbolcuyu’ en son plana koyduk. Bizim ilk planımızda “iyi insan” var. İyi insan, aynı zamanda farkındalık geliştirici etkinliklerimiz çok önemli, gençlerimizin iyiyi, güzeli, ayırt edebilmesi, iyi yapılan işleri fark edebilmesi, tarihimizi bilmesi çok önemli. Bu anlamda İstiklal Sergisini, sadece A takım değil tüm akademi ligleri takımlarımızla gezmiş olduk.” dedi.

altinordu6.jpg

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da “Oyuncularımızla ilk önce İstiklal Sergisi’ni gezdik. Moral yemeğinde bir aradayız. Milli arayı iyi değerlendirdik. Erzurumspor maçıyla zorlu maçlar serisine başlayacağız. En iyi sonuçları almak istiyoruz” diye konuştu.

Alfa Sporcuları Testten Geçti

Öte yandan Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U15, U14, U13 takımları Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Nevvar-Salih İşgören Çocuk Hastanesi’nde bir dizi testten geçti. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ve Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı Doç. Dr. Korcan Demir ve heyeti sporcuların boy, kilo ve vücut gelişimlerini inceledi.

altinordu4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.